۰۹:۲۳ - دوشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۳

روشی برای خوشمزه ترشدن غذاهایتان

اگر همیشه حبوبات را به صورت خیس كرده در فریزر داشته باشید وقت زیادی برای پختن نمی برند و خوب میپزند و لعاب دار میشوند .

به گزارش پایگاه خبری“شاهین نا“ اگر می خواهید غذاهای خوشمزه تری داشته باشید، حبوبات را اینگونه بپزید.

حبوبات را چند روزي در جاي نه چندان گرم خيس كنيد و مرتب آب آنرا عوض كنيد . بعد آب آن را كاملا خالي كرده و در كيسه يا ظرفي داخل فريزر نگداري كنيد .
آماده كردن حبوبات
حبوبات را چند روزی در جای نه چندان گرم خیس كنید و مرتب آب آن را عوض كنید .
بعد آب آن را كاملا خالی كرده و در كیسه یا ظرفی داخل فریزر نگداری كنید .
با این روش تهیه و پختن آش و قورمه سبزی و حتی عدسی و لوبیا گرم بسیار آسان و سریع خواهد بود ( البته اگر مواد دیگرتان هم آماده باشد ) و غذای شما بسیار خوشمزه و لعاب دار خواهد شد و هیچگاه نیاز به اضافه كردن آرد به خورش یا خوراك یا آش نخواهید داشت. هیچ گاه فبل از پختن حبوبات به آنها نمك نزنید چون دیر پز میشوند.
بخاطر داشته باشید : 
یكی از دلایل جا نیافتادن آش ها یا خورش ها خوب نپختن حبوبات آن است. اگر با این روش حبوبات را آماده و نگهداری كنید كمتر به ناراحتی گوارشی دچار میشوید.
دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.