شاهین پرس

روشی برای خوشمزه ترشدن غذاهایتان

کدخبر: 20604
۱۹ آبان ۱۳۹۳ در ساعت ۹:۲۳ قبل از ظهر

به گزارش پایگاه خبری“شاهین نا“ اگر می خواهید غذاهای خوشمزه تری داشته باشید، حبوبات را اینگونه بپزید.

حبوبات را چند روزي در جاي نه چندان گرم خيس كنيد و مرتب آب آنرا عوض كنيد . بعد آب آن را كاملا خالي كرده و در كيسه يا ظرفي داخل فريزر نگداري كنيد .
آماده كردن حبوبات
حبوبات را چند روزی در جای نه چندان گرم خیس كنید و مرتب آب آن را عوض كنید .
بعد آب آن را كاملا خالی كرده و در كیسه یا ظرفی داخل فریزر نگداری كنید .
با این روش تهیه و پختن آش و قورمه سبزی و حتی عدسی و لوبیا گرم بسیار آسان و سریع خواهد بود ( البته اگر مواد دیگرتان هم آماده باشد ) و غذای شما بسیار خوشمزه و لعاب دار خواهد شد و هیچگاه نیاز به اضافه كردن آرد به خورش یا خوراك یا آش نخواهید داشت. هیچ گاه فبل از پختن حبوبات به آنها نمك نزنید چون دیر پز میشوند.
بخاطر داشته باشید : 
یكی از دلایل جا نیافتادن آش ها یا خورش ها خوب نپختن حبوبات آن است. اگر با این روش حبوبات را آماده و نگهداری كنید كمتر به ناراحتی گوارشی دچار میشوید.