کارشناس سیاسی مطرح کرد؛
تاکتیک رهبر انقلاب عامل بصیرت و نجات کشور است
کارشناس سیاسی، با اشاره به عبارت «نرمش قهرمانانه» رهبر انقلاب در برجام، گفت: رهبر انقلاب وقتی ابهام موجود در جامعه بر اثر عملکرد غلط خواص را مشاهده کردند، با تاکتیک نرمش قهرمانانه، افکار عمومی را روشن کردند.
غلامعلی کریمی در گفتگو با شاهین پرس؛ با اشاره به کلام امیرالمؤمنین(ع) در خطبه 125 نهج البلاغه پیرامون علت پذیرش حکمیت، اظهار کرد: امام علی(ع) روشنگری و تنویر افکار عمومی جامعه را به عنوان دلیل اصلی این اقدام خود دانستند و فرمودند« من اين كار را كردم تا نادان خطاى خود را بشناسد، و دانا بر عقيده خود استوار بماند».
کارشناس مسائل سیاسی، افزود: امیرالمؤمنین در ادامه از اراده و امید خود برای اصلاح امور مسلمین در مسأله حکمیت سخن می گویند و می فرمایند« این کار را کردم تا شاید در این مدت آشتی و صلح، خدا کار امت را اصلاح کند و راه تحقیق و شناخت باز باشد تا در اثر شتاب در جستجوی حق، تسلیم اولین فکر گمراه کننده نگردند».
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی این رفتار امیرالمؤمنین(ع) در پذیرش حکمیت و نیرنگ عمروعاص و معاویه برای رهاندن خود از شکست حتمی در جنگ صفین به «نرمش قهرمانانه» تعبیر می کنند، ابراز کرد: در برهه ای از زمان رهبر معظم انقلاب با اقتدا به امام علی(ع) با اینکه علناً و بارها از مضرات رابطه و مذاکره مستقیم با آمریکا سخن گفته بودند، اما با توجه به وضعیت جامعه و افکار عمومی با درخواست دولت و تفکر فریب خورده برای مذاکره با آمریکا و کفار موافقت کردند تا اینگونه بتوانند حقیقت و چهره پلید دشمن را برای مردم تبیین کنند.
کریمی، تصریح کرد: رهبر امت اسلامی وقتی ابهام موجود در جامعه و تردید و کندی بر اثر عملکرد غلط برخی از خواص را مشاهده کردند، نرمش قهرمانانه را برای علاج کار به اجرا می گذارند.
استاد دانشگاه، روش برخورد رهبر انقلاب با تفکر راضی کردن غربی ها برای رفع دشمنی آنها و برداشته شدن تحریم ها در شرایط ابتدای دولت یازدهم را عاملی مهم در جلوگیری از فروپاشی اجتماعی دانست و گفت: رهبری امت با این نوع روشنگری ضمن ثابت قدم ساختن مدافعان با بصیرت، ابهام و تردید دیگر بخش های جامعه را برطرف کردند و موانع پیشروندگی جامعه را از سر راه برداشتند و نوع برخورد ایشان با مسأله مذاکرات هسته ای و برجام چنین بازخورد و نتیجه ای را برای کشور در بر داشت.
انتهای پیام/