۱۲:۱۲ - جمعه ۰۶ آذر ۱۳۹۴

توصیه‌های تغذیه‌ای برای زائران اربعین حسینی

متخصص تغذیه در توصیه به زائران حسینی، گفت: ترکیب ماست با میوه و مصرف آن جهت حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماری‌های گوارشی هنگام سفر لازم است.

به گزارش پایگاه خبری شاهین نا؛ منصور رضایی  در رابطه با تغذیه زائرانی که در ایام اربعین قصد پیاده‌روی در مسیر نجف به کربلا را دارند، اظهار داشت: بقراط 2400 سال پیش عنوان کرد؛ انسان سالم فردی است که روده سالم داشته باشد و ضامن روده‌های سالم نیز مصرف فیبر و وجود باکتری‌های مفید است.

وی افزود: باکتری‌های مفید در لبنیاتی همچون ماست وجود دارد. بنابراین ترکیب ماست با میوه همچون ماست و خیار و مصرف آن جهت حفظ سلامتی توصیه می‌شود و زائران حسینی که قصد عزیمت به کربلا را دارند بهتر است مصرف این ترکیب غذایی را مدنظر قرار دهند.

متخصص تغذیه با اشاره به اینکه ترکیب ماست با سبزی و میوه از اسهال در مسافرت نیز جلوگیری می‌کند، بیان داشت: مصرف ماست و خیار، ماست و موسیر، ماست و سیر  همچنین ماست و سبزیجات جهت حفظ سلامتی مسافران حین سفر توصیه می‌شود.

رضایی ادامه داد: زائران حسینی بهتر است در سفر مصرف مرغ و ماهی را نداشته یا آن را بسیار اندک استفاده کند چرا که این ماده‌های غذایی فسادپذیر است و هنگام سفر می‌توانند مشکلاتی را برای آنها پدید آورد لذا توصیه می‌شود حبوبات را جایگزین مصرف مرغ و ماهی قرار داد.

به گفته وی مصرف آش، سوپ، خورش و آجیل بهداشتی جایگزین‌های مناسبی به جای مصرف مرغ و ماهی در سفر هستند.

متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف کنسرو در طول سال توصیه نمی‌شود، اظهار کرد: ولی هنگام سفر استفاده از کنسرو بهتر از غذاهایی همچون مرغ و ماهی بوده چرا که امکان فساد آن وجود ندارد و در صورتی که آن را 20 دقیقه بجوشانیم و بسته کنسرو نیز ورم نکرده باشد، می‌توانیم استفاده از آن را هنگام سفر به عنوان یک وعده غذایی داشته باشیم.

رضایی خاطرنشان کرد: بهتر است زائران هنگام سفر شیر مصرف نکنند چرا که علاوه بر فاسد شدن سریع آن سبب نفخ و مشکلات گوارشی می‌شود لذا بهتر بوده مصرف ماست را به صورت ویژه جهت حفظ سلامتی در سفر مورد توجه قرار دهند.

منبع: فارس
دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.