۰۸:۲۵ - سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۴

راهکارهای بوعلی‌ سینا برای بی‌خواب‌ها

هر زمانی که افراد ذهنش مشغول بوده و یا هنگام خواب استرس و اضطراب بالایی دارد این حالت سبب پریشان خوابی و خواب‌زدگی افراد می‌شود

به گزارش  پایگاه خبری شاهین نا؛ افراد سرد مزاج از بی‌خوابی کمتری برخوردار هستند.

 دکتر مظهری متخصص طب سنتی با اشاره به تجویز ابوعلی سینا در مورد بی‌خوابی افراد اظهار داشت: مواد دارای مزاج گرم و خشک، سرد و تر ، و گرم و تر هسته که باعث آرامش روحی و روانی گشته و نقش مؤثری در ایجاد یک خواب عمیق و راحت در انسان دارد.
وی بیان کرد: افراد در هنگام خواب به علت تر شدن مزاج سبب افزایش وزن شده و همین طبع سرد و تر سبب خواب راحت می‌شود، به طوری که اگر این مزاج سرد و تر در بدن از بین برود، فرد دچار بی‌خوابی و پریشان حالی خواهد شد.
این متخصص با بیان اینکه افراد با مزاج گرم و خشک بی‌خواب‌تر از بقیه هستند، افزود: برای اینکه افراد خواب راحتی داشته باشند باید مزاج خود را تر بکنند تا مشکلی در خوابیدن پیدا نکنند و همچنین افراد با مزاج گرم و خشک و سرد و خشک و حتی گرم و تر به علت فعل و انفعالات شیمیایی داخل بدن تحریک هورمون‌های اعضای بدن شده و فرد را دچار تشنج روانی و در نتیجه بی‌خوابی می‌کنند.
مظهری ادامه داد: گیاهان زیادی در طبیعت موجود است که طبع انسانی را سرد و تر کرده و در نتیجه مقدمات یک خواب خوب را مهیا می‌کند و این دمنوش‌ها افراد را از پریشان خوابی نجات می‌دهد و هیچ گونه عوارضی ندارند.
وی اضافه کرد: دمنوش گیاهانی همچون گلاب، بیدمشک و عرق کاسنی باعث تر شدن مزاج انسان شده و با خوردن با برنامه این گیاهان طبیعی آرامش زیادی به انسان داده می‌شود.
مظهری ابراز داشت: طبق طب ابوعلی سینا، مصرف دمنوش‌هایی چون گل گاوزبان، اسطوخودوس و بادرنجبویه آرامش خاطر را به انسان هدیه داده و افراد را از بی‌خوابی نجات می‌دهند.
وی عنوان کرد: حجامت سر باعث شده که مزاج و طبع بدن سر دو تر شده و انسان راحت‌تر به خواب عمیقی فرو رود و در اثر این کار انسان با خوردن ماست که طبعی کاملاً سرد دارد به جنگ بر علیه پریشان خوابی می‌رود.
وی در پایان گفت: زمانی که ذهن فردی مشغول باشد و یا هنگام خواب استرس و اضطراب بالایی دارد این حالت سبب پریشان خوابی و خواب‌زدگی می‌شود.
دکتر خسرونیا متخصص داخلی گفت: مصرف قرص‌های آرام‌بخش مثل دیازپام، زاناکس و لورازپام در درازمدت به علت حاوی مقادیر زیادی مرفین سبب اعتیاد بدن افراد به این قرص‌ها شده که در زمان مصرف طولانی این قرص‌ها دیگر بر بدن اثربخش نبوده و بدن افراد نسبت به این قرص‌ها واکنشی نشان نمی‌دهند.
وی ابراز داشت: مصرف بی‌برنامه و بدون تجویز پزشک قرص‌های آرام بخش سبب از بین رفتن حافظه و تأثیر منفی بر روی مغز افراد می‌شود.
باشگاه خبرنگاران

 

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.