۲۳:۲۷ - جمعه ۲۲ آبان ۱۳۹۴
با این سموم کشنده در داخل سفرههای ایرانی آشنا شوید
در تمام دنیا 3 نوع سم سفید یافت میشود که برای سلامتی انسان مضر هستند.
به گزارش پایگاه خبری شاهین نا؛ سوسن پارسا متخصص تغذیه در خصوص استفاده بیش از حد نمک در غذاها در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در تمام دنیا نمک، شکر و هروئین شناخته شده است و همه دنیا در حال کاهش مصرف نمک در غذاها هستند.
وی افزود: استفاده بیش از حد نمک خون را غلیظ میکند و فشارخون را بالا میبرد که موجب سکتههای قلبی و مغزی میشود. بیشترین ضرر مصرف زیاد نمک بر روی کلیه است که باعث عدم تعادل بین سدیم و پتاسیم میشود که مشکلات کلیه را در افراد به وجود میآورد.
پارسا در ادامه خاطرنشان کرد: بدن یک انسان سالم در روز بیش از 3 گرم نمک لازم ندارد و در نتیجه احتیاجی به نمک اضافه پاشیدن بر روی غذاها نیست. علت اصلی اینکه در تمام دنیا به کودکان قبل از 2 سالگی نمک نمیدهند این است که به طعم شوری عادت نکنند.
پارسا در خصوص نمک موجود در پنیر بیان کرد: نمک موجود در پنیرهای شور حتی با وجود اینکه شب قبل از مصرف در آب بگذارند و حتی در هنگام مصرف هم بشویند از بین نمیروند چون در زمان تخمیر پنیر، نمک به اضافه میکنیم.
وی افزود: در مواد غذایی طبیعی و نپخته نمک وجود دارد و دیگر نیازی به استفاده از نمک نیست، حتی نمکدانها بر روی میزهای رستورانهای دنیا حذف شده است و برای سالم ماندن باید مصرف نمک در غذاها را حذف کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید