یک کارشناس طب سنتی عنوان کرد
معرفی نوشیدنیهای مفید برای رفع تشنگی
یک کارشناس طب سنتی طرز تهیه چند نوشیدنی مفید برای رفع تشنگی را بیان کرد.
به گزارش پایگاه خبری”شاهین نا” تقریباً 2 هفته تا شروع ماه رمضان باقی مانده است, بسیاری از افراد از تشنه شدن در ماه رمضان شکایت دارند، چرا که هوا بسیار گرم و روزها طولانی است.
سیدجواد علوی کارشناس طب سنتی عنوان میکند: از دیدگاه طب سنتی برای رفع تشنگی در روزهای گرم و ماه رمضان بهتر است که افراد به جای آب از نوشیدنیهای مفید که علاوه بر رفع تشنگی به افزایش سلامت کمک میکند, استفاده کنند.
-مصرف این نوشیدنی قبل از شروع ماه رمضان موجب پاکسازی معده و کاهش تشنگی آنها در روزهای ماه رمضان میشود و بهتر است افراد تا شروع ماه رمضان هر کدام از نوشیدنیهای فوق را که تمایل به مصرف آن دارند, تهیه کرده و مصرف کنند.
طرز تهیه چند نوشیدنی مفید برای روزهای گرم سال و ماه رمضان
ماءالشعیر:
-مقداری جوی کامل با 10 تا 15 برابر آب خیسانده شود, و روی شعله گاز قرار داده شود و به محض شکفته شدن جوها, آن را از روی حرارت برداشته و صاف کنند, سرد کرده و نیمگرم مصرف کنند.
این نوشیدنی بسیار تشنگی را تسکین میدهد و فواید بسیار دارد همچنین موجب دفع مواد زائد از بدن میشود.
شربت لیمو:
-مقداری شکر را در ظرفی ریخته و آنقدر آبلیمو بر روی آن بریزید تا سطح شکر پوشیده شده, سپس یک شبانه روز در دمای معمولی نگه داری شود. سپس صاف کرده و با مقدار دیگر آبلیموی تازه بر روی حرارت گذاشته تا به قوام درآید و از مایه شربت فوق چندین بار با آب رقیق کرده و مصرف کنند.
شربت لیمو علاوه بر رفع تشنگی به رفع اخلاط سوخته سوداوی و اخلاط غلیظ و لزج کمک میکند و مصرف مداوم آن موجب حفظ سلامتی میشود.
شربت نارنج یا بالنگ:
-آب نارنج یا بلنگ تازه 400 گرم همراه با 300 گرم شکر بر روی حرارت گذاشته تا به قوام درآید. از این مایع شربت با آب رقیق کرده و مصرف کنند.
این شربت علاوه بر رفع تشنگی, مقوی قلب و مغز بوده و جلوی سوختن اخلاط را میگیرد.
شربت سکنجبین ساده نیز در رفع عطش بسیار موثر است.
نکته: البته از این نوشیدنیها افراد میتوانند در وعده سحر یا افطارشان در ماه رمضان استفاده کنند.
منبع:تسنیم