۱۳:۰۳ - یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴

هفت نفر از اعضای هیأت مؤسس حزب اتحاد ملت حذف شدند/ اعلام موجودیت سه حزب «اصولگرای اصلاح طلب»

هفته گذشته سه تشکل «اصول‌گرای اصلاح‌طلب» شامل جمعیت پویندگان عدالت و سرافرازی، جمعیت حامیان انقلاب اسلامی و جمعیت انسجام اسلامی استان تهران، با برگزاری یک نشست‌خبری مشترک اعلام موجودیت کردند.

به گزارش پایگاه خبری”شاهین نا” به نقل از صاحب نیوز/ بسته «با احزاب در هفته ای که گذشت» این هفته اختصاص دارد به گزارش های کوتاهی از نشست های مشترک احزاب و گروههای سیاسی مختلف کشور. بر همین اساس به گزارشی از نشست احزاب و تشکل های سیاسی با معاون سیاسی کشور و بیان برخی دیدگاهها در این زمینه خواهیم پرداخت. گزارش نشست مشترک سه حزب تاثیر گذار جبهه اصولگرایان، نشست خبری دبیرکل جبهه مردمی اصلاحات و اعلام موجودیت سه حزب «اصولگرای اصلاح طلب» از دیگر عناوین بسته این هفته است.

نشست مشترک مؤتلفه، پایداری و ایثارگران

هفته گذشته نخستین نشست مشترک مؤتلفه، پایداری و ایثارگران برگزار شد. محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی درباره این نشست گفت: حزب مؤتلفه اسلامی از اواخر سال ۱۳۹۲ در تحلیل‌هایی که در درون مؤتلفه انجام شد، به این نتیجه رسید که برای انتخابات سال ۱۳۹۴ اصول‌گرایان هیچ راه دومی جز ائتلاف با هم پیش پای‌شان نیست و به این نتیجه رسید که اگر این ائتلاف بخواهد شکل جدی بگیرد، علی‌القاعده باید محوریت متقن باشد تا احتمال ائتلاف اصولگرایان وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: حزب مؤتلفه این محوریت متقن را جامعتین می‌داند. دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی افزود: در این چارچوب تصمیم گرفتیم که با سایر تشکل‌های اصولگرا و در جبهه پیروان خط امام و رهبری نیز پیشنهادات خود را ارائه کنیم؛ سیاست راهبردی جبهه پیروان خط امام و رهبری در حال حاضر ائتلاف اصولگرایان با محوریت جامعتین است و براین اساس ما تا به حال چند جلسه با جمعیت ایثارگران برگزار کرده و دو جلسه با جبهه پایداری داشته‌ایم. در همین خصوص حجت الاسلام آقا تهرانی دبیر کل جبهه پایداری با بیان اینکه این نشست در راستای همگرایی اصولگرایان بوده و در آینده نیز ادامه خواهد داشت گفت: ما به این نشست‌ها خوشبین هستیم و انشاءالله اصولگرایان در آینده وحدت خوبی در رفتار و عمل خواهند داشت.

معاون سیاسی وزیر کشور: ۷ نفر از اعضای هیأت مؤسس حزب اتحاد ملت حذف شدند

نشست دبیران کل احزاب و تشکل‌های سیاسی سه شنبه هفته گذشته با حضور محمدحسین مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور و رضازاده مدیرکل سیاسی وزارت کشور در محل ساختمان وزارت کشور برگزار شد. در این دیدار که جمعی از دبیران کل احزاب کشور حضور داشتند، مقیمی، معاون سیاسی وزیر کشور از برگزاری نشست نشست فرمانداران و معاونان سیاسی استانداری‌های کل کشور در اواخر اردیبهشت‌ ماه خبر داد.

وی درباره اینکه آیا استعلام تمام اعضای هیأت مؤسس معرفی‌شده برای تأسیس حزب اتحاد ملت ایران مثبت بود یا خیر، گفت: ۱۵ نفر به عنوان اعضای هیأت مؤسس این حزب به وزارت کشور معرفی شدند که پس از استعلامات انجام شده ۷ نفر از آنان حذف و ۸ نفر مورد تأیید قرار گرفتند.

مقیمی در پاسخ به این سؤال که آیا افرادی که عضو حزب مشارکت و مجاهدین بوده که از اعضای ستاد انتخاباتی روحانی در استان‌های مختلف بودند می‌توانند و اجازه دارند که فعالیتی در قالب حزب اتحاد ملت داشته باشند، اظهار داشت: کمیسیون ماده ۱۰ تعیین می‌کند که به این افراد مجوز داده شود یا نه، اگر افرادی که به عنوان هیأت مؤسسه معرفی می‌شوند از صلاحیت لازم برخوردار بودند که آن زمان ما از دستگا‌‌ه‌های قضایی و وزارت اطلاعات استعلامات خود را انجام می‌دهیم که اگر تأیید شوند ما هم فعالیت آنها را تأیید می‌کنیم و اگر آنها به حضور این افراد در حزب مورد نظر ایرادی بگیرند با عضویت آنها موافقت نمی‌شود.

زارع فومنی: شورای مشورتی اصلاحات باید منحل شود

این هفته و در یک نشست خبری حجت الاسلام محمد زارع فومنی دبیرکل جبهه مردمی اصلاحات به اعلام برنامه‌ها و مواضع تشکل سیاسی خود در مورد موضوعات مختلف پرداخت.

وی در مورد عضویت جبهه مردمی اصلاحات در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات اظهار داشت: ما درخواست عضویت خود را بنا به شروطی به شورای هماهنگی جبهه اصلاحات تحویل داده‌ایم اما هنوز هیچ خبری در مورد عضویت ما در این تشکل سیاسی اصلاح‌طلب نیست. وی با بیان اینکه شورای مشورتی اصلاح طلبان باید سریعا منحل شود هر گونه تصمیم‌گیری در مورد اصلاح‌طلبان خارج از شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و احزاب اصلاح‌طلب را نادرست دانست و گفت: وقتی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و احزاب اصلاح‌طلب وجود دارند چه نیازی است که برخی‌ها دایه مهربان‌تر از مادر بگیرند و برای اصلاح‌طلبان تصمیم‌گیری کنند.

اعلام موجودیت سه حزب «اصولگرای اصلاح طلب»

هفته گذشته سه حزب اصول‌گرای اصلاح‌طلب با برگزاری یک نشست‌خبری مشترک اعلام موجودیت کردند.

این تشکل‌ها شامل جمعیت پویندگان عدالت و سرافرازی، جمعیت حامیان انقلاب اسلامی و جمعیت انسجام اسلامی استان تهران است. در این نشست رضا الهی دبیرکل جمعیت انسجام اسلامی استان تهران با بیان اینکه بعد از فتنه ۸۸ جرقه تأسیس جمعیت انسجام اسلامی استان تهران در سال ۸۹ زده شد، گفت: شورای مرکزی این جمعیت متشکل از نمایندگان اقشار مردم در حوزه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی است.

علی اشرف رحیمی دبیرکل جمعیت پویندگان عدالت و سرافرازی نیز با اشاره به اعلام موجودیت این حزب، گفت: جمعیت پویندگان عدالت و سرافرازی در شهریور ۹۳ از وزارت کشور مجوز دریافت کرد و شعار جمعیت «از میان مردم، برای مردم، به همراه مردم» است.

ناطق نوری: برای ورود به انتخابات احساس تکلیف شرعی نمی کنم

نشست کانون نمایندگان ادوار مجلس که به صورت مداوم و با حضور و سخنرانی شخصیت‌های سیاسی برگزار می‌شود، دوشنبه هفته گذشته با سخنرانی حجت‌الاسلام ناطق نوری رئیس دوره پنجم مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

ناطق نوری در این نشست اعلام کرد: در زمینه ورود به انتخابات احساس تکلیف شرعی نمی‌کنم و در جناح یا گروه خاصی نیز قرار نمی‌گیرم.

رئیس مجلس در دوره پنجم در خصوص ضعف‌های کشور در برخی مسائل گفت: عقب‌افتادگی کشورها به دلیل خطی‌ برخورد کردن بوده؛ چپ‌ها آمدند راست‌ها را زدند و بالعکس نیز صورت گرفت. نباید فراموش کنیم که ما قاعده بازی را به خوبی بلد نیستیم. در دنیا در زمینه روابط جناحی قانون یا فرهنگ وجود دارد و بعد از مستقر شدن یک حزب از رده وزیر به پایین را تغییر نمی‌دهند و اجازه می‌دهند کارشناسان به کار خود ادامه دهند.

حجت‌الاسلام ناطق‌نوری با انتقاد از تنگ‌نظری و کوشش برای حذف یکدیگر گفت: متاسفانه چون قاعده بازی را بلد نیستیم و ابزار آن را نداریم، در زمان انتخابات فضای سیاسی کشور متشنج می‌شود.

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.