رازهای جوان نگه داشتن مغز
سلامت مغز دومین عامل مهم در حفظ سلامتی است.
به گزارش پایگاه خبری”شاهین نا” سلامتی مغز دومین عامل مهمی است که بر سبک زندگی تاثیر دارد.همانطور که سن افزایش می یابد بدن با طیف وسیعی از مشکلات رو به رو می شود از مسایل ادراکی گرفته تا بیماری آلزلیمر.
از جمله راهکارهایی که به جوان ماندن مغز کمک می کند استفاده از کاکائو است. این ماده غذایی باعث بهبود گردش خون و عملکرد قلب می شود. مطالعات اولیه نشان می دهد بین بهبود حافظه و کاکایو ارتباط وجود دارد. این مطالعه بیان می کند کاکایو عملکرد بخشی از مغز که به سن مرتبط را افزایش می دهد.
ماده دیگر در این مورد، امگا 3 است.اسیدهای چرب امگا3 در عملکرد مثبت قلب و مسایل ادراکی تاثیر مهمی دارد.غذاهای سرشار از امگا3 شامل ماهی آزاد، روغن تخم کتان است.
Phosphatidylserine and Phosphatidic Acid ماده غذایی دیگری هستند که آزمایشات پایلوت روی این مواد نشان می دهند در بهبود حافظه ، خلق و خو و ادراکدر افراد مسن مفید هستند.
گردو نیز ماده غذایی دیگری است که اثرات مثبتی در کاهش خطر،تعویق انداختن و یا کاهش پیشرفت آلزایمر دارد
از دیگر مواد غذایی موثر در جوان ماندن مغز سیتوکولین است که به طور طبیعی در سلول های بدن انسان وجود دارد و به بهتر شدن عملکرد بافت مغز کمک می کندو ارتباط بین نورون ها را افزایش می دهدو از آسیب ساختار نورون ها در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند.
کولین ماده دیگری است که با سلامت کبد در ارتباط است هم چنین به سیستم های ارتباطی سلول های داخل مغز و بقیه بدن کمک می کند.کولین از پیرشدن و تغییرات شیمیایی مغز در اثر افزایش سن جلوگیری می کند.منبع عمده کولین در رژیم غذایی، تخم مرغ است.
ماده دیگر منیزیم است که به عنوان مکمل غذایی اغلب برای کسانی که دچار آسیب مغزی شده اند ، توصیه می شوند. منیزیم در غذاهایی مانند سویا، آووکادو، موز و شکلات تلخ وجود دارد.
آخرین ماده غدایی برای جوان ماندن مغز، بلوبری است که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است و حاوی غلظت بالایی از آنتوسیانین ها، فلاونوئید است که به افزایش کیفیت سلامت مواد غذایی کمک می کند.مصرف بلوبری متوسط می تواند سیگنال های عصبی در مراکز مغزرا افزایش دهد.
منبع:راه دانا