۲۲:۱۲ - دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳

با معرفی برگزیدگان جشنواره؛

هشتمین جشنواره استانی قصه گویی زیر گنبد کبود به کار خود پایان داد

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان استان گفت: ارتباط چهره به چهره، افزایش دایره ی لغات فارسی کودکان، تصویر سازی ذهنی و همزاد پنداری با شخصیت های مثبت قصه چهار ویژگی مهم قصه گویی می باشد.

به گزارش پایگاه خبری“شاهین نا“ اختتامیه هشتمین جشنواره استانی قصه گویی زیر گنبد کبود با حضور فرماندار شهرستان، امام جمعه شاهین شهر، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، مربیان مراکز استان و جمعی از اعضای کانون ها در مرکز فرهنگی هنری شاهین شهر برگزار شد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان در مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره استانی قصه گویی زیر گنبد کبود با اشاره به ارتباط چهره به چهره قصه گو و مخاطب عنوان کرد: قصه گویی می تواند یکی از بهترین راه ها برای افزایش دایره ی لغات کودکان باشد و با تصویرسازی ذهنی از قصه،خلاقیت کودکان هرچه بیشتر تقویت می شود.

عسگری فر بر اهمیت ویژگی دیگر قصه گویی همزاد پنداری با شخصیت های مثبت قصه در سنین کودکی تاکید کرد.

دبیر هشتمین جشنواره استانی قصه گویی، هنر قصه گویی را مهارتی مورد نیاز مربیان و مادران عنوان و خاطرنشان کرد: خداوند حکیم برای بیان مفاهیم قرآنی از قصه های مختلفی در قرآن استفاده نموده است و این موضوع به خوبی نشان دهنده اهمیت نقش قصه گویی در تربیت انسان ها به ویژه کودکان و نوجوانان می باشد.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان اصلی ترین نهاد مربوط به حوزه کودک و نوجوان این فعالیت فرهنگی را به صورت با کیفیت و اصولی پیگیری و اجرا می کند.
این مسوول در پایان سخنان خود در اختتامیه جشنواره، پیشنهادی را نیز به شهرداران شهرستان های استان اصفهان به جهت ترویج فرهنگ قصه گویی مطرح کرد.
وی گفت:کانون این آمادگی را دارد تا با بهره مندی از مربیان مجرب خود و هم چنین همکاری شهرداری ها آموزش قصه گویی را برای مربیان دیگر نهادها و هم چنین مادران در دستور کار خود قرار دهد تا آن ها نیز بتوانند مفاهیم تربیتی را به بهترین شکل در کودکان نهادینه کنند.
اجرای نمایش خلاق توسط عضو مرکز گز، سرود اعضای مرکز شاهین شهر و اجرای دکلمه با موضوع ظهور از سوی نوجوانان مرکز شماره هشت از دیگر برنامه های مراسم اختتامیه این جشنواره بود که با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
جشنواره قصه گویی رضوی که تابستان سال جاری با برگزاری جشن های قصه گویی مشترک مراکز کانون در 20 مرکز برگزار شده بود، مراکز فرهنگی هنری شاهین شهر، گز و حبیب آباد در این بخش به عنوان مراکز برگزیده معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.
در ادامه این مراسم برگزیدگان هشتمین جشنواره استانی قصه گویی در دو بخش مربیان کانون و بخش آزاد جشنواره معرفی شدند که هیات داوران 15 اثر از بخش بزرگسال را از میان 34 قصه گو به عنوان برگزیدگان این بخش معرفی کرد و به منتخبین لوح تقدیر و جوایز اهدا شد.
نام قصه گو
عنوان قصه
مرکز فرهنگی هنری
مرضیه قاسمی
هفت برادر
بخش آزاد جشنواره
سمیه احمدی دستجردی
خجه ته چاه
شماره 12
لیلا قائمی
عباس تنوری
داران
مژگان کدخدایی
کوهستان کهنسال
شماره 2
مرضیه توکلی
هدیه پری
دهق
اعظم رهنما
دل خوشی
شماره 10
اعظم قاسمی
دختر نارنج
فلاورجان
مهدی رحمانی
بوی جوی مولیان
شماره 4
نرجس شمس آبادی
قهرمانان تشنه
آران و بیدگل
سمیرا آذری پور
کلاغ خنزر پنزر
شماره 9
مریم یزدان پناه
سلطان و آهو
شماره 1 اردستان
مرضیه معصومی
میخ خانه پدری
شماره 6
ماهرخ حسینیان
صدسکه طلا
نایین
رقیه خاکزاد
افسانه تیر انداز
شماره 1
نرگس نامداری
خدا چه مهربان است
گلپایگان
هم چنین هیات داوران بخش نوجوان نیز سه قصه گو را به عنوان نفرات برگزیده معرفی که به منخبین جوایزی اهدا شد.
قصه گو
عنوان قصه
نام مرکز
اعظم قاسمی
دختر نارنج
فلاورجان
مریم طالب پور
هدیه خوبان
شاهین شهر
اعظم علیزاده
دزدین محمد حسن
زیار
 گزارش تصویری مراسم اختتامییه هشتمین جشنواره استانی قصه گویی زیرگنبد کبود در شاهین شهر
دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.