۱۷:۵۹ - پنجشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۲

پنجره ی خود را عوض کنید؛

بررسی تخصصی/ کدام ویندوز بهتر است ؟

این روزها تمام تلاش مایکروسافت برای مطرح کردن ویندوز 8 بی فایده مانده چرا که بسیاری از کاربران پروپاقرص ویندوز تصمیم به بروز کردن سیستم عامل خود ندارند

 14936362_6421730efbee    این روزها تمام تلاش مایکروسافت برای مطرح کردن ویندوز 8 بی فایده مانده چرا که بسیاری از کاربران پروپاقرص ویندوز تصمیم به بروز کردن سیستم عامل خود ندارند

 

به گزارش شاهین نا به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ آبان ماه سال گذشته ، استیون بالمر (مدیر عامل فعلی مایکروسافت) در مراسم معرفی ویندوز 8 (آخرین نسخه ی ویندوز) با شور توصیف نشدنی گفت : ” ویندوز جدید بعد از ورود پی سی در سال 1981 و ویندوز 98، بزرگترین تحول در زمینه ی ساخت سیستم عامل های ساخته شده توسط شرکت مایکروسافت تا به امروز است “. بزرگترین تحول مایکروسافت از پدران خود ضربه می بیند.

ویندوز 7 و  xp دو نسل قدیمی و قبل از ویندوز 8 به اندازه ای بین کاربران این سیستم عامل طرفدار پیدا کرده است که حالا به بزرگترین دغدغه ی مدیران مایکروسافت تبدیل شده است. در صورتی که بخواهیم ویژگی های ویندوز های قبلی مایکروسافت را با 8 مقایسه کنیم به قدری کفه ی ترازو به نفع آخرین شاهکار این شرکت پایین است که همه ی ما را به استفاده از آن قانع می کند.

با این وجود سوال کلیدی این است که چرا هنوز هم کاربران ویندوز به سوی این سیستم عامل جدید مهاجرت نمی کنند. اگر شما هزینه ی بالا برای خرید ویندوز 8 را جواب سوال بالا می دانید، باید بگویم اشتباه می کنید چرا که با وجود امتیازات مثبتی که مایکروسافت برای کاربران سابق خود از قبیل تخفیف بیش از 50 درصدی در خصوص خرید نسخه ی اصلی ویندوز 8  در نظر گرفته ، انتظار می رود که بدون هیچ مشکلی کاربران ویندوز ، سیستم عامل خود را هر چی سریعتر به روز کنند.

اما حتی اگر هزینه ی بالا دلیل کاربران باشد ، چرا در کشورهایی مانند کشور خودمان که کاربران اکثرا عادت به خرید نسخه ی اصلی را ندارد امار استقبال، چندان دلگرم کننده برای مایکروسافت نیست. یکی از دلایل اصلی آن می تواند ترس کاربران از محیط کاری جدید ویندوز 8 باشد، در واقع نیمی از کاربران ویندوز سالها طول می کشد از نسخه ی قبلی به جدید مهاجرت کنند تنها به دلیل آنکه نصب ویندوز جدید و محیط کاری آن را سخت تر از قبلی فکر می کنند.

این در حالی است که اگر لازم بود نصب ویندوز xp و یا 98 را به یک کاربر خبره بسپارید، در مورد سون هر کسی که تنها کمی به زبان انگلیسی مسلط باشد می تواند این کارو به راحتی انجام دهد. اما در مورد ویندوز 8 کار از این هم ساده تر می شود، نصب ویندوز 8 تنها با چند کلیک ساده انجام می شود، پس حتی کسانی که اطلاعات زیادی در مورد این سیستم عامل ندارند به راحتی می توانند آن را نصب کنند. حال آنکه کار کردن با ویندوز 8 به دلیل ساختار جدید آن بسیار ساده تر از آن چیزی است که تصور می کنید ، پس از بالا آمدن ویندوز تمام نرم افزار های کاربردی و پوشه های ضروری شما به شکل مربع های رنگی در روبروی شما چیده شده اند، با یک کلیک می توانید به همه ی آنها دسترسی داشته باشد.

مایکروسافت با تغییرات کلی که در هسته ی ویندوز 8 ایجاد کرده باعث شده است سرعت بوت شدن (منظور بالا آمدن ویندوز است) به کمتر از 10 ثانیه کاهش پیدا کند همچنین دیگر باز کردن چند نرم افزار باعث هنگ کردن سيستم عامل شما نمی شود چرا که سیستم عامل جدید به شکلي طراحی شده که با کنار گذاشتن یک نرم افزار باز (یه عبارتی minimize کردن آن)  cpu پردازشی بر روی آن انجام نمی دهد و فضای رم مختص به آن، به مقدار بسیار زیادی آزاد می شود. این تنها بخشی از تغییرات ویندوز جدید مایکروسافت است که باعث بالا رفت سرعت آن شده، جدا کردن start از صفحه ی دستکتاپ یکی دیگر از مواردی است که باعث جذاب تر شدن ویندوز جدید شده است.
اما چرا هنوز xp طرفدار دارد ؟
میکروسافت برای بار دوم به دارندگان ویندوز xp اخطار داده است که تا چند وقت دیگر هیچ پوشش نرم افزاری و سخت افزاری را روی این سیستم عامل نخواهد داشت، به عبارتی اگر ویندوز اورجینال دارید در صورتی که برای آن مشکل پیش امد دیگر به سراغ مایکروسافت نروید چرا که دیگر با این قانون پاسخگوی شما نیست.

احتمالا source code این ویندوز قدیمی هم توسط مایکروسافت در اختیار کاربران قرار می گیرد (مانند ویندوز 98) که این xp را به بستری مناسب برای آزمایش تبدیل کنید و البته تولید ویروس های اساسی که مطمئنا کامپیوتر شما را از پا در می آورند. حالا اگر چندان نگران سیستم خود نیست هنوز هم با پافشاری زیاد سيستم عامل خود را تغيير ندهيد. مايکروسافت معتقد است شرکت هاي توليد نرم افزار يکي از عوامل شاخص در تغيير ندادن سيستم عامل توسط کاربران هستند ، چرا که آنها نرم افزار هاي قديمي خود را به روز نمي کنند. درواقع يک نرم افزار تنها با سيستم عاملي خاص مانند xp کار مي کند و تغيير سيستم عامل باعث بهم ريختگي برنامه ها مي شود. در واقع برنامه هاي توليد شده توسط بسياري از شرکت ها تنها با نسخه ي خاصي از سيستم عامل شرطي شده اند. اما حالا ما بايد آخرين اخطار هاي مايکروسافت را جدي بگيريم و ويندوز خود را تغيير دهيم ؟ و يا با اصرار زياد بر روي عقيده ي خود بايستيم و البته منتظر مشکلاتي که برايمان پيش مي آيد باشيم؟!
پس لطفا پنجره ی خود را عوض کنید.

 

با نسخه جديد ویندوز 8.1 بيشتر آشنا شويد

مایکروسافت، نسخه نهایی ویندوز 8.1 را تا دو هفته دیگر رسما منتشر می‌کند، اما اخیرا یک نسخه به شماره ساخت 9471 از این سیستم عامل منتشر شده که شامل تمامی تغییرات و ویژگی‌های جدیدی است که مایکروسافت برای سیستم‌عامل جدیدش در نظر گرفته است.

به تازگي، وب‌سایت ورج جزئیاتی در مورد بسته بروزرسانی 8.1 که برای ویندوز 8 عرضه شده را منتشر کرده است. این بسته بروزرسانی جدید که با شماره ساخت 9471 عرضه شده، نسخه آزمایشی از ویندوز 8.1 است که قرار است دو هفته دیگر رسما عرضه شود.
یکی از اهداف روشن مایکروسافت با عرضه این بسته بروزرسانی، هموار کردن مسیر مهاجرت از نسخه‌های پیشین ویندوز به جدیدترین نسخه یعنی، ویندوز 8.1 می‌باشد.
این نسخه جدید شامل اپلیکیشن Help + Tips است که شامل آموزش‌های ویدیویی چگونگی استفاده از این سیستم عامل است. همچنین اپلیکیشن‌هایی که به صورت پیش فرض بر روی این سیستم عامل نصب شده‌اند، برای یاد دادن چگونگی استفاده از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض در ویندوز 8.1، حاوی نکات و آموزش‌هایی هستند که قطعا برای کاربرانی که اخیرا به این سیستم عامل مهاجرت کرده‌اند مفید خواهند بود.

متاسفانه، وب‌سایت ورج از دادن اطلاعات بیشتر در مورد ویندوز 8.1 خودداری کرده است. برای مثال هنوز نمی‌دانیم که آیا منوی استارت بار دیگر به صفحه اول ویندوز بازگشته یا خیر؟ زیرا شایعات زیادی مبنی بر بازگشت منوی استارت به ویندوز 8.1 وجود دارند.
به هر حال ارائه این نسخه جدید، باعث خواهد شد تا مایکروسافت چند قدم به سمت موفقیت نزدیک‌تر شود. ویندوز 8.1 ویژگی‌هایی دارد که اگر مایکروسافت در ویندوز 8 آن‌ها را اعمال می‌کرد، شاید اکنون اوضاع ویندوز به مراتب بهتر می‌بود.
نظر شما در مورد ویندوز 8.1 چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.