مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد
مطالعه محققان نشان میدهد،خطر ابتلا به سرطان در زنانی که بطور مرتب گوشت قرمز مصرف می کنند، بیشتر است.
به گزارش پایگاه خبری شهرستان شاهین شهر و میمه “شاهین نا“به نقل از ایرنا، محققان آمریکایی در این مطالعه 88 هزار و 803 زن 26 تا 45 ساله را برای مدت 20 سال از سال 1991 تا 2011 مورد ارزیابی قرار دادند.
این مطالعه نشان می دهد، خطر ابتلا به سرطان سینه در زنانی که روزی یک وعده و نیم گوشت قرمز مصرف می کردند در مقایسه با افرادی که اصلا و یا به مقدار بسیار کم گوشت قرمز استفاده می کردند 22 درصد بیشتر بود.
در این مطالعه یک وعده گوشت قرمز 55 گرم در نظر گرفته شده است که تقریبا برابر با یک تکه کوچک استیک یا چند برش ژامبون است.
محققان همچنین متوجه شدند که مصرف هر وعده اضافی گوشت قرمز در روز خطر ابتلای زنان به سرطان سینه را 13 درصد افزایش می دهد.
به گفته محققان، مصرف گوشت مرغ، ماهی، حبوبات و سبزیجات به جای گوشت قرمز در یک وعده غذایی می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان 25 درصد کاهش دهد.
کارشناسان معتقدند که چربی اشباع شده موجود در گوشت قرمز موجب افزایش سطح کلسترول و به نوبه خود موجب تولید هورمون استروژن می شود که با ابتلا به سرطان سینه ارتباط دارد.
دکتر مریم فروید (Maryam Farvid) از دانشکده بهداشت عمومی هاروارد در بوستون که ریاست این مطالعه را بر عهده داشت، می گوید: این مطالعه نشان داد که مصرف گوشت قرمز در اوایل بلوغ عامل خطر سازی برای ابتلا به سرطان سینه است.
سرطان سینه شایع ترین بیماری در زنان به شمار می رود و مطالعات نشان می دهد که شیوه زندگی، چاقی، سیگار کشیدن و ورزش نکردن خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد.
این مطالعه در مجله British Medical Journal چاپ شده است.