با شعار آینده ساختنی است؛
جشن قصه گویی کتابخانه ای در مرکز فرهنگی شاهین شهر برگزار شد
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز شاهین شهر، گفت: جشن قصه گویی کتابخانه ای با هدف توسعه و ترویج فرهنگ قصه گویی و حفظ این سنت دیرینه در میان کودکان و نوجوانان به مدت دو روز در سالن اجتماعات مرکز شاهین شهر برگزار شد.
فریبا پسنده، در گفتگو با خبرنگار شاهین پرس؛ با اشاره به جایگاه اصیل و پیشینه دار قصهگویی در آیینها و در بستر خانوادهها، اظهار کرد: قصه و قصهگویی بخشی از میراث کهن و پرافتخار کشورمان است که پلی به سوی فرهنگ متعالی، ارزشها و مفاهیم اخلاقی و انسانی، تاریخ و تمدن پرافتخار ایران اسلامی است.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز شاهین شهر افزود: قصهها به شیوه غیر مستقیم و توام با زیبایی و گیرایی به روایت اعتقادات، آداب و رسوم و آموزههای اخلاقی و مذهبی می پردازند.
پسنده از اجرای مرحله شهرستانی جشنواره قصه گویی در شاهین شهر خبر داد و افزود: بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی با شعار «آینده ساختنی است»، در سه بخش قصه زندگی من شامل بیان روایاتی از شیرینیها، تلخیها و پندهای زندگی به صورت فیلم نود ثانیهای، قصه گویی صحنهای شامل قصه گویی کلاسیک و مدرن و همچنین بخش بین المللی شامل قصه گویی نفرات برتر جشنوارههای قصه گویی و قصه گویان حرفهای برگزار میشود.
وی با بیان اینکه 37 نفر از کودکان و نوجوانان دختر و پسر قصه گو شاهین شهری در مرحله شهرستانی این جشنواره شرکت کرده بودند، افزود: جشن قصه گویی کتابخانه ای با هدف توسعه و ترویج فرهنگ قصه گویی و حفظ این سنت دیرینه در میان کودکان و نوجوانان به مدت دو روز در سالن اجتماعات مرکز شاهین شهر برگزار و 10 قصهگوی نوجوان دختر و پسر، هشت قصهگوی نوجوان دختر به همراه هشت نفر قصه گوی دختر کودک و 10 قصه گوی کودک پسر در بخش 90 ثانیه ای و دیگر قصهگویان (بخش آزاد، والدین) به رقابت با یکدیگر پرداختند.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز شاهین شهر، با تاکید بر نقش مهم قصه گویی و ارتباط کلامی در تربیت و خلاقیت نسل آینده کشور و آشنایی آنان با فرهنگ های فاخر ایرانی و آیین های ملی، کارگاه های قصه گویی را یکی از فعالیت های شاخص کانون معرفی کرد و افزود: با پیشرفت تکنولوژی و ابزارهای رسانه ای که اغلب براحتی در دسترس کودکان قرار دارد نیاز به قصه گویی با ارتباط چهره به چهره در جامعه، مدرسه و خانواده بیشتر از گذشته احساس می شود.
وی افزود: شعرخوانی غدیر توسط کوثریارمحمدی، دکلمه خوانی با عنوان زیر گنبدکبود و قصه گویی ضحاک ماردوش، موش و گربه توسط اعضا کودک(بخش آزاد )، خوانش متن ادبی با عنوان دنیای قصه ها، شعرخوانی، اجرای سرود دسته جمعی اعضا کودک، خواندن مقاله ای کوتاه با عنوان قصه و قصه گویی چیست از زبان عضو نوجوان و تجلیل از قصه گویان شرکت کننده از جمله برنامه های متنوع این مراسم بود.
پسنده، با اشاره به نشست توجیهی قصه گویی برای مادران به منظور ترویج قصه و قصه گویی، از برگزاری مرحله استانی جشنواره قصه گویی در 8 و 9 مهر ماه سال جاری خبر داد و افزود: در مرحله شهرستانی جشنواره قصه گویی از شاهین شهر فریبا پسنده با قصه( به پا کوزه را نشکنی) از کتاب مثل ها و قصه هایشان مصطفی رحماندوست، بیتا والا سوار- قصه( کجا خوشه، آنجا که دل خوشه ) و ساغر کیشخالی با قصه ویس و رامین در بخش مربیان قصه گویی شرکت کرده بودند.
همچنین اکرم صراف زادگان با قصه ریتمیک آی قصه، قصه، قصه نون و پنیر و پسته و روزبهانی با قصه حضرت نوح(ع) در بخش آزاد جشنواره و عرفان عبداللهی با قصه نماز در مسجد، نرگس صفری با قصه ماجرای یک روز تلخ، کیانا رئیسی با قصه یک غروب خاطره انگیز و النا عبدالهی با قصه گم شدن مهدی در بخش اعضا کودک و نوجوان کانون شرکت کرده بودند.
انتهای پیام/
سلام حکایت یک دوستی دیرینه با شماست
تقدیر و تشکر ازتعامل مفید و سازنده سرکار نسبت به کودکان و نوجوانان شاهین شهر