بهترین فاصله زمانی، از افطار تا شام
فاصله زمانی مناسب صرف افطار تا شام بسته به نوع غذا یک ساعت توصیه میشود.
به گزارش پایگاه خبری شهرستان شاهین شهر و میمه “شاهین نا”در ماه مبارك رمضان برخلاف آنچه در تصور برخي از افراد جامعه رايج است افراد بايد كمتر مواد قندي و پرچرب و شيرين مصرف كنند و بايد اين نكته را مدنظر قرار دهند كه هرگونه اشتباه تغذيهاي ميتواند باعث بروز عوارض خطرناكي نظير افت فشار خون يا كاهش ميزان انسولين در بدنشان شود.
درخصوص بهترین فاصله زمانی از افطار تا شام باید خاطرنشان کرد که، بسته به نوع افطار متفاوت است ولی در افرادی که افطار خود را با مواد غذایی سبک باز میکنند یک ساعت توصیه میشود.
در زمان باز كردن روزه پس از اذان مغرب غذاي سبكي به آرامي خورده شود اين غذا ميتواند سوپ ولرم داراي سبزيجات به همراه آب مرغ با يكيدو لقمه نان و پنير و چند دانه خرما با چاي باشد.
تغذيه بايد در زمان افطار سبك باشد چرا كه در طول روز بدن ما غذا دريافت نكرده و معده هم تا حدودي جمع شده است و درصورتي كه ما حجم زيادي از غذا را يكباره پس از بيش از 12ساعت وارد بدن كنيم فشار شديدي به معده ميآيد و هضم غذا دشوار خواهد شد و در نتيجه احتمال زياد وجود دارد كه فرد دچار دل درد شديدي شود. از همين رو توصيه ميشود كه بين افطار و شام حداقل 2ساعت فاصله باشد و در زمان شام هم به اندازه يك وعده غذاي روزانه عادي مصرف شود و نه بيشتر از آن.
باید به این نکته توجه کرد خرما سموم بدن را از بین میبرد و توصیه میشود با چای و خرما افطار را باز کنند و با خواندن نماز فاصله زمانی 7 الی 8 دقیقه را بین خوردن افطار کامل قرار دهند.
به هیچ وجه در هنگام سحر چای مصرف نشود و خوردن سبزیجات خام و میوه نیز توصیه میشود.