مجید نادر الاصلی:
شفافیت مهمترین چالش برای انتخاب نماینده اصلح است/ برای نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی باید با مردم رو راست بود
مجید نادر الاصلی در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و انتخابات مجلس بیانیه ای صادر کرد و شفافیت را مهمترین چالش برای انتخاب اصلح دانست.
به گزارش شاهین پرس؛ مجید نادر الاصلی در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و انتخابات مجلس بیانیه ای صادر کرد
متن بیانیه بدین شرح است؛
بسم الله الرحمن الرحیم
وَنُریدُ أَن نَمُنَّ عَلَى الَّذینَ استُضعِفوا فِی الأَرضِ وَنَجعَلَهُم أَئِمَّهً وَنَجعَلَهُمُ الوارِثینَ﴿۵﴾
ما میخواهیم بر مستضعفان زمین منّت نهیم و آنان را پیشوایان و وارثان روی زمین قرار دهیم!
سوره مبارکه القصص آیه ۵
اینجانب مجید نادرالاصلی جان، مال و آبروی خود را با اعتماد و اعتقاد راسخ به خداوند متعال با او معامله کردم و اطمینان دارم:
مَن کانَ یُریدُ العِزَّهَ فَلِلَّهِ العِزَّهُ جَمیعًا إِلَیهِ یَصعَدُ الکَلِمُ الطَّیِّبُ وَالعَمَلُ الصّالِحُ یَرفَعُهُ وَالَّذینَ یَمکُرونَ السَّیِّئَاتِ لَهُم عَذابٌ شَدیدٌ وَمَکرُ أُولئِکَ هُوَ یَبورُ﴿۱۰﴾
کسی که خواهان عزّت است (باید از خدا بخواهد چرا که) تمام عزّت برای خداست؛ سخنان پاکیزه به سوی او صعود میکند، و عمل صالح را بالا میبرد؛ و آنها که نقشههای بد میکشند، عذاب سختی برای آنهاست و مکر (و تلاش افسادگرانه) آنان نابود میشود (و به جایی نمیرسد)!
سوره فاطرآیه ۱۰
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار روز چهارشنبه شانزدهم بهمن ماه سه موضوع بسیار اساسی و مهم را تبیین و سه فضای مختلف را ترسیم نمودند.
تحلیل این سه فضا و بررسی جوانب این موضوعات بسیار مهم و مورد نیاز است.
- – در ابتدا کار احمقانه، خبیثانه و شکستخورده دولت مستکبر آمریکا و دولت نامشروع رژیم صهیونیستی درباره معامله قرن است. درحالی که جریان رسانهای غرب نگرانیهایی را در بین مسلمانان ایجاد کرده بود، معظم له وعده نابودی زود هنگام آن و ایجاد محور متحدتر و مستحکمتر در جریان مقاومت را نوید دادند و ایشان راه را در حمایت و تقویت از سازمانهای مسلح فلسطینی عنوان نمودند.
- – لزوم حضور گسترده و پرتعداد مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن که در واقع تجدید میثاق دیگری با آرمانهای انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است.
۲۲ بهمن امسال با سالهای گذشته چند تفاوت دارد و یکی از آنها همزمانی آن با چهلم شهادت سردار عزیز حاج قاسم سلیمانی است که ملت را همدل و یکصدا علیه استکبار نموده و باعث حضور گستردهتر مردم و یکصدا شدن آنها بیش از پیش علیه استکبار جهانی میشود.
- – میتوان مهمترین محور سخنان رهبر انقلاب را پیرامون حضور باشکوه بر سر صندوقهای رای، تشکیل “#مجلس_قوی” و حفظ و صیانت از جایگاه شورای نگهبان دانست.
یکی از مظلومیتهای انقلاب اسلامی این است که افرادی که خود از مسیر انتخابات به جایگاه فعلی رسیدهاند، انتخابات و شورای نگهبان را زیر سوال میبرند. در واقع اینها جرزنان انتخاباتی هستند که بجای گزارش از عملکردشان با اپوزیسیونسازی و رادیکال کردن فضای انتخاباتی سعی دارند از فضای پاسخگویی فرار کنند.
کلمه شورا در عنوان مجلس شورای اسلامی، بیانگر ضرورت آمیختن تجربه و پختگی با حرارت و انگیزه جوانی است تا با تشکیل “#مجلس_قوی” ، انقلاب بتواند مستحکمتر و پویاتر از گذشته طی مسیر کند. مجلس شورای اسلامی با ابزارهای نظارتی باید مسائل و مشکلات در زمینههای اصلی یعنی اقتصاد، فرهنگ، پیشرفت علمی و مسائلی از این قبیل را حل کرده و با رفع موانع و کوتاه کردن دست فرصتطلبان و متخلفین از طرق ابزارهای نظارتی، زندگی متعالی را برای امت اسلامی و ملت ایران رقم بزند.
برای نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی باید با مردم روراست بود.
تاریخ، آگاهی بالای مردم در درک شرایط و فهم موانع و پیچیدگیها را اثبات نموده است و اگر امت، ما را صادق دریابند با ما همراه خواهند شد.
شفاف بودن نماینده مردم، حق مردم نسبت به نمایندهشان است و کسی که در مسیر کسب آرای مردم و برای اخذ مسئولیت نمایندگی آنها قدم نهاده است باید شفاف، صریح و مردمی باشد.
مردم، محرم و ولی نعمت هستند.
باتوجه به فضای انتخاباتی حاکم در کشور هر کاندیدا باید سه مطلب را برای مردم شفاف و روشن نماید:
الف) هزینههای تبلیغاتی
هزینههای انتخاباتی و همچنین محل کسب و دریافت این هزینه میتواند هدف اصلی نامزد انتخاباتی برای حضور در انتخابات را عیان نماید.
هزینههای تبلیغاتی را میتوان از نوع و شکل تبلیغات نامزدها تخمین زد و محل تأمین این هزینهها را جویا شد تا به پاکدستی و صداقت آن نامزد انتخاباتی پیبرد.
ب) چالش شفافیت
محدود کردن شفافیت به آرای نمایندگان، ظلم به واژه شفافیت است و شفافیت در آرای نمایندگان حداقل انتظار از یک نماینده است و اساسا رأیای که براساس منطق و مصالح ملی داده شود هیچ دلیلی برای پنهان نمودنش وجود ندارد.
نمایندگان مردم باید دریافتیهای خود از مجلس و بیتالمال و محل هزینه آنها را نیز به مردم اعلام کنند. نه صرفا پایه حقوق دریافتی، بلکه حق شرکت در جلسات، هزینههای دفتری، راننده و … در حوزه انتخابیه را اعلام و محل هزینه آن را با مستندات به مردم، ولی نعمتانمان، اعلام نمایند.
یکی دیگر از مصداقهای شفافیت این است که هر نوع گروه سیاسی قبل از اینکه به فکر اعلام لیست باشند عملکرد نمایندگانی که به مجلس فرستادند را به مردم گزارش دهند تا عیار و نمره فرآیندهایی که خروجی آن این نمایندگان هستند در پیشگاه ملت مشخص شود و همچنین این گروهها بصورت کاملا شفاف با اعلام نام افراد دخیل در فرآیند تشکیل لیست و همچنین دلیل انتخاب این افراد را به مردم گزارش دهند تا نشود آنطور که جمع نخبگانی که قرار است لیست بدهند، نتوانند ابتداییترین امر یعنی دادن رای صحیح را انجام دهند و در یک رایگیری حدود ۲۰۰ نفره بیش از ۲۰ درصد آراء باطله اعلام شود.
ج) لیستهای انتخاباتی
یکی از فرآیندهایی که میتواند انتخابها را هدفمندتر و کارآمدتر نماید انتخاب به صورت لیستی و حضور نامزدها در لیستهای انتخاباتی است.
اما چه لیستهایی و چه فرآیندهای تشکیل لیست میتواند فضای انتخابات را شفافتر و انتخاب اصلح را در دسترس قرار دهد و باعث تشکیل #مجلس_قوی شود؟
در این باره سؤالات زیادی مطرح است که باید به آنها پاسخ داد که مهمترین آنها عبارتند از:
۱) لیستهای برخاسته از مجامع نزدیک به دولت که به جای نمایندگی مردم، نماینده دولتها هستند و به جای مطالبه حقوق مردم از دولت، سخنگوی دولت در مجلس هستند را میشود روانه مجلس کرد؟
۲) گروهها و احزابی که فرایندی را ترسیم میکنند ولی لیست خود را در جایی دیگر میبندند قابل اعتماد هستند؟
۳) به لیستهایی که برخی نامزدهای آن، چند روز به انتخابات به تمام تعهدها ، امضاها ، منافع گروهی و … پشت کرده و تکروی میکنند و مسئولین آن جریان سیاسی هم با سکوت بر روی عملکرد آنان صحه میگذارند، میشود برای خدمت به مردم اعتماد کرد؟
ج) گروهها و احزاب سیاسی که در دورههای قبل اعتماد مردم را کسب نمودهاند قبل از ارائه لیست جدید باید گزارش عملکردی از کاندیداهای گذشته خود را که موفق به نمایندگی مردم شدهاند ارائه نمایند و صاحبان این لیستها و نامزدهای آنان باید بگویند:
- – آیا جریان زایندهرود دائمی شده است؟ که نشده است.
- – آیا پروژههای بهشتآباد و آبرسانی به زایندهرود تکمیل شده است؟ که نشده است.
- – نسبت بودجه اختصاص یافته اصفهان به درآمدهای دولت از اصفهان افزایش یافته است؟ که نیافته است.
- – آلودگی اصفهان کاهش یافته است؟ که نیافته است.
- – آیا مطالبات مردم اصفهان در مجلس بیان شده یا باید دغدغهی زایندهرود را در برهه حساسی مثل رای اعتماد کابینه از زبان نماینده ارومیه شنید؟
- – آیا نمایندگان اصفهان در امور اساسی استان هماهنگ بوده اند؟ که نبودهاند.
- – آیا به صنعت توریسم در شهر تاریخی اصفهان توجه شده است؟ که نشده است.
- – آیا صنایع و کارگاههای کوچک و بزرگ با رکود مواجه نیستند و آیا در این زمینه اقدامی شده است؟
“باید فردی را برای مجلس انتخاب کرد که مؤمن، انقلابی، شجاع، دارای روحیهی جهادی، کارآمد و به معنی واقعی کلمه طرفدار عدالت باشد.”
اینچنین فردی را میتوان در لیستهای دغدغهمند و انقلابی یافت و یا اگر افراد متخصص ، متعهد و انقلابی فرد مستقلی را با چنین ویژگیهایی معرفی نمودند، به آنها اعتماد کرده و به آن فرد رای داد تا #مجلس_قوی تشکیل و نظام و مردم را بیش از پیش تقویت نماید.
اصل موضوع، حضور گسترده و باشکوه مردم در دوم اسفند است که مردم با بصیرت و همیشه در صحنه آن را رقم خواهند زد. ان شاءالله
انتهای پیام/