۱۷:۳۴ - شنبه ۰۵ تیر ۱۳۹۵

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان:

مشارکت عمومی، مهمترین اصل در تحقق مدیریت مصرف برق/ افزایش مصرف برق در ادارات دولتی استان

تولید برق در کشور بالغ بر ۵۱ هزار مگا وات است ولی مصرف برق در کشور، ۵۴ هزار مگا وات بوده که ما به تفاوت ۳ هزار مگا واتی باید از طریق مدیرت مصرف جبران شود. و به همین منظور عملیات اجرایی طرح های پیک شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان در حوزه مشترکین صنعتی و کشاورزی، در تابستان ۹۵ تا ۱۵ شهریورماه انجام می شود.

به گزارش پایگاه خبری شاهین نا؛   مهدی عسگری  مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان پیش از ظهر امروز در نشست خبری خود اظهار کرد:  یک یاز عواملی که مشارکت همه جانبه مردم را طلب م یکند، مبحث مدیریت  مصرف است.

وی با بیان اینکه مبحث مدیریت مصرف مجموعه ای از فعالیت های  به هم پیوسته بین صنعت برق و مشترکین می باشد و تمام  راهکارهای تعدیل بار مصرفی مشترکین  را با هزینه کم و کارایی در اختیار مصرف کننده قرار می دهد، گفت: در این راستا همکاری مشترک شرکت برق با مشتریک یکی از اولویت ها و سیاست های اصلی است.

عسگری تصریح کرد: برنامه های مدیریت بار و مدیریت مصرف انرژی الکتریکی از شاخص ترین برنامه های این دفتر می باشد، شدت مصرف انرژی در بخش های مختلف کشور از مشکلات است به نحوی که در برخی اوقات، میزان مصرف انرژی تا ۵ برابر میانگین جهانی است.

وی افزود: عدم تکافی تولید نسبت به مصرف در پیک بار از دیگر مشکلات است، از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور هر ساله بیشترین مصرف انرژی الکتریکی است که از آن به عنوان پیک بار یاد می شود، میزان تولید برق جوابگوی میزان مصرف کشور نیست بنابراین باید مصرف مدیریت شود.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان شرح اقدامات صورت گرفته در قالب های همکاری مشترکین اداری و سایر  مصارف، صنایع، اصناف تجاری و تعرفه کشاورزی را مطرح نمود و گفت: در بخش اداری در سال های قبل اینگونه مشترکین با عنوان طرح همکاری مشترکین دیماندی غیر صنعتی شناخته می شدند و در سال ۹۵ با عنوان طرح همکاری مشترکین اداری و سایر مصارف معرفی شده و به صورت خاص  مشترکین  عمومی اداری و سایر مصارف که عمدتا مشترکین تجاری هستند را در بر می گیرد.

وی به طرح مشترکین برق تعرفه صنعتی و کشاورزی اشاره کرد و افزود: عملیات اجرایی طرح های پیک شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان در حوزه مشترکین صنعتی و کشاورزی، در تابستان ۹۵ از روز ۱۵ خرداد شروع و تا ۱۵ شهریورماه انجام می شود.

عسگری ابراز کرد: امسال نیز مانند سال گذشته در تعرفه کشاورزی پاداش های ویژه ای را به مشترکین همکار پرداخت می کند، صاحبان چه های آب باتعرفه کشاورزی  چنانچه اگر ساعت ۱۹-۲۳ چاه آب خود را خاموش کند علاوه بر آنکه برق آنها در ۲۰ ساعت دیگر شبانه روز رایگان خواهد شد از پاداش های دیگر صنعت برق نیز برخوردار می شوند به شرط آنکه قرار داده و فرم های این بخش را تکمیل و امضا نمایند.

وی عنوان کرد: با تقسیم قسمت عمده ای از برنامه ها در دو سر فصل مشترکین صنعتی و کشاورزی، شاهد توقف رشد مصرف در زمان پیک بار بوده ایم، لازم به ذکر است میزان مصرف در ساعت اوج بار سال گذشته به عنوان سقف مصرف مجاز در سال جاری و تعهد پیک سایی شرکت تعیین شده بوده است.

*کمبود ۳هزار مگا واتی برق در کشور

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان سرفصل های موضوعی که در ترویج  مدیریت مصرف برق است را مطرح و تاکید کرد: در خصوص مدیریت مصرف برنامه های مختلفی صورت گرفته  که شامل برنامه های فرهنگی و آگاه سازی، برنامه های فنی، عملیاتی و بر نامه های نهادی و قانونی است، انجام گرفته است.

وی افزود:  تولید برق در کشور بالغ بر ۵۱ هزار مگا وات است ولی مصرف برق در کشور، ۵۴ هزار مگا وات بوده که ما به تفاوت ۳ هزار مگاواتی باید از طریق مدیرت مصرف جبران شود، قریب به ۲۰۰ تا ۳۰۰ ساعت مشکل کمبود تولید انرژی برق  در کشور وجود دارد  که البته در شهرهای مختلف، متفاوت است و راه ی جز مدیریت مصرف ندار که امری طبیعی و رواج در کشورهای توسعه یافته است.

عسگری عنوان کرد: در شهر اصفهان پیک بار بین ساعت ۱۱ صبح تا ۳بعد ظهر است، سال گذشته  ۹۸۹ مگا وات در ۱۴ تیرماه ساعت ۱۲ ظهر بیشترین میزان بار مصرف در اصفهان بوده است، بنابراین طرح های تشویقی برای مصارف خانگی تحت عنوان خاموشی ۱۵تا ۳۰ دقیقه ای کولرها برای کاهش پیک بار است.

وی با بیان اینکه شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان طی تفاهم نامه‌هایی با صنایع، مراکز تجاری و ادارات دولتی سعی دارد که از برق دیزل ژنراتورهای آنها استفاده کند و همچنین با استفاده از طرح‌های تشویقی آنها را به کاهش مصرف برق تشویق کند، افزود: در تفاهم نامه‌ای که با صنایع منعقد کرده‌ایم آنها در تابستان تعطیلات تعمیراتی خود را به ساعاتی که درخواست داریم منتقل می‌کنند و همچنین در ساعات اوج مصرف نیز طی تفاهم نامه‌ای از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد مصرف برق خود را کاهش می‌دهند.

مدیر دفتر مدیریت مصرف برق شهرستان اصفهان ادامه داد: برای بخش اداری نیز طی برآوردها مشخص شده که  ساختمان اداری در کلانشهر اصفهان وجود دارد که از  ۶۰۰ ساختمان،۱۲۰ ستادهای مرکزی ادارات محسوب می‌شوند و راهکارهای سه گانه کاهش مصرف برق را به این ۱۲۰ ساختمان اصلی به صورت کامل ارایه دادیم. و این امر در راستای افزایش ۱۲ درصدی مصرف برق در ادارات نسبت به سال گذشته است.

* آموزش سه هزار دانش آموز به عنوان همیاران مدیریت مصرف

عسگری تصریح کرد: در بخش تجاری نیز ۱۶ هزار اطلاعیه به واحدهای سطح شهر ارسال کرده‌ایم که باید لامپ‌های پر مصرف خود را به لامپ‌های کم مصرف و یا LED تغییر دهند که در این زمینه اتحادیه‌ها و اصناف نیز با ما در ارتباط هستند.

وی ادامه داد: از دانش آموزان به عنوان همیاران مدیریت مصرف در سال گذشته استفاده کردیم و در سال تحصیلی ۹۵-۹۴ نیز با آموزش سه هزار دانش آموز سعی داریم در زمینه فرهنگ سازی نیز گام‌های مهمی برداریم.

این مسئول  اظهار کرد: سه مدل قطع برق در کشور به وجود می‌آید. قطع برق ناخواسته، قطع برق به خاطر توسعه زیرساخت‌های شبکه و قطع برق به دلیل کمبود تولید که خوشبختانه در این چند سال هیچ گاه قطع برق به خاطر کمبود تولید در کلانشهر اصفهان اتفاق نیفتاده است و پیش بینی می‌کنیم با مدیریت مصرف برق در سال جاری چنین اتفاقی رخ ندهد.

منبع:صاحب نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.