۰۸:۰۲ - شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۳

با این غذا نابغه شدن خود را تضمین کنید!

ماهی و محصولات دریایی با وجود آن که جزو مواد غذایی حیوانی هستند، ولی از نظر ترکیب غذایی با سایر مواد حیوانی متفاوت‌اند.

به گزارش پایگاه خبری شهرستان شاهین شهر و میمه “شاهین ناماهی یکی از منابع خوب آهن است و آهن در خونسازی و همچنین در حفظ مقاومت بدن در برابر میکروب‌ها نقش مهمی‌به عهده دارد. آهن موجود در ماهی به گونه‌ای است که جذب آن در دستگاه گوارش آسان بوده و به خوبی در بدن به مصرف می‌رسد.

بررسی ها نشان می دهند ماهی را بهتر است به صورت سوخاری مصرف کرد زیرا جذب آن در بدن بیشتر می شود و مغز به آن واکنش مثبت نشان می دهد. 
 
گفتنی است؛ اگر به طور هفتگی از ماهی مصرف شود، ریسک ابتلا به بیماری های قلبی و به ویژه سکته تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا می کند چرا که ماهی از لخته شدن خون جلوگیری نموده، قابلیت ارتجاعی رگ های خونی را بهبود می بخشد و فعالیت های مغزی را بهبود می بخشد و قدرت تمرکز و پرورش هوش و استعدارد به طرز باورنکردنی افزایش می یابد

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.