معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان خبر داد:
یک شهید و 7 مجروح در حمله آمریکا به نایین
معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان از حمله بامداد امروز ارتش آمریکا به محدوده شهرستان نایین خبر داد و گفت: این حمله یک شهید و هفت مجروح بر جای گذاشت که مجروحان بهصورت سرپایی درمان شدند و شرایط منطقه تحت کنترل است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «شاهین پرس»؛ به نقل از شورای اطلاعرسانی استان اصفهان، اکبر صالحی ظهار کرد: در دقایق اولیه بامداد امروز، دشمن آمریکایی منطقهای در محدوده شهرستان نایین را هدف حمله قرار داد که در نتیجه آن یک نفر به شهادت رسید و هفت نفر نیز مجروح شدند.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان با بیان اینکه این حمله یک پایگاه نظامی در محدوده شهرستان نایین را هدف قرار داده بود، افزود: مجروحان این حادثه بهصورت سرپایی مداوا شدند و نیازی به بستری طولانیمدت نداشتند.
وی با تأکید بر اینکه شرایط منطقه تحت کنترل کامل نیروهای مسئول قرار دارد، خاطرنشان کرد: دستگاههای امدادی، درمانی و امنیتی از نخستین دقایق وقوع حادثه در محل حاضر شدند و اقدامات لازم برای مدیریت شرایط انجام شده است.
صالحی همچنین از شهروندان خواست اخبار مربوط به این حادثه را تنها از منابع رسمی دنبال کنند و به شایعات و اخبار تأییدنشده در فضای مجازی توجه نکنند.
انتهای خبر/



