۰۹:۱۰ - پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شاهین‌شهر:

برخورد ال۹۰ با وانت پراید؛ هر دو خودرو سوختند

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شاهین‌شهر گفت: بامداد امروز یک دستگاه خودروی ال۹۰ پس از برخورد با یک دستگاه وانت پراید پارک شده در حاشیه جاده جهادآباد، دچار حریق شده بود که با توجه به بُعد مسافت محل حادثه، هنگام رسیدن آتش‌نشانان، هر دو خودرو درگیر آتش بودند.

سعید اکرم‌خانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «شاهین پرس»؛ از وقوع سانحه ترافیکی خبر داد و اظهار کرد: ساعت 2 و 36 دقیقه بامداد امروز پنجشنبه دوازدهم شهریورماه گزارش حادثه تصادف و آتش‌سوزی دو دستگاه خودرو در جاده جهادآباد به ستاد فرماندهی عملیات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شاهین‌شهر اعلام شد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شاهین‌شهر افزود: بلافاصله نیروهای عملیاتی ایستگاه شماره دو این سازمان به همراه تجهیزات تخصصی امداد و نجات به محل حادثه اعزام شدند.

وی در تشریح جزئیات این حادثه اظهار کرد: یک دستگاه خودروی ال۹۰ پس از برخورد با یک دستگاه وانت پراید پارک شده در حاشیه جاده، دچار حریق شده بود که با توجه به بُعد مسافت محل حادثه، هنگام رسیدن آتش‌نشانان، هر دو خودرو درگیر آتش بودند.

وی افزود: نیروهای عملیاتی آتش‌نشانی پس از حضور در محل، ضمن ایمن‌سازی محدوده و جاده، عملیات اطفای حریق را از چند جهت انجام داده و با مهار کامل آتش، نسبت به سرد کردن خودروها اقدام کردند.

اکرم‌خانی خاطرنشان کرد: مصدومان این حادثه پیش از حضور آتش‌نشانان توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شده بودند و پس از پایان عملیات، خودروهای حادثه‌دیده تحویل عوامل انتظامی شدند.

انتهای خبر/

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.