مدیرعامل سازمان آتشنشانی شاهینشهر:
تصادف پراید و تاکسی 3 مجروح برجای گذاشت
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری شاهینشهر گفت: ظهر امروز در حادثه تصادف دو خودروی پراید و تاکسی در چهارراه مسرور سه نفر مجروح شدند.
سعید اکرمخانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «شاهین پرس»؛ از وقوع سانحه ترافیکی خبر داد و اظهار کرد: ساعت 12 و 39 دقیقه روز سهشنبه دهم شهریورماه گزارش حادثه تصادف دو دستگاه خودروی سواری پراید و تاکسی پژو405 واقع در چهارراه مسرور شاهینشهر، به ستاد فرماندهی عملیات سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری شاهینشهر اعلام شد.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری شاهینشهر افزود: بلافاصله نیروهای عملیاتی ایستگاه شماره یک این سازمان به همراه تجهیزات تخصصی امداد و نجات به محل حادثه اعزام شدند.
وی در تشریح جزئیات این حادثه اظهار کرد: نیروهای عملیاتی آتشنشانی بلافاصله پس از حضور در محل، با صحنه برخورد شدید دو دستگاه خودروی سواری پراید و تاکسی پژو ۴۰۵ مواجه شدند که در پی این حادثه، خودروی پراید واژگون شده و سه نفر مصدوم شده بودند که آتشنشانان، ضمن ایمنسازی محدوده حادثه و خودروهای آسیبدیده، احتمال وجود اتصالی برق و نشت سوخت را بررسی و اقدامات لازم را برای پیشگیری از وقوع حوادث ثانویه انجام دادند.
اکرمخانی افزود: نیروهای عملیاتی آتشنشانی تا پایان عملیات در محل حادثه حضور داشتند و با تأمین ایمنی صحنه، شرایط لازم را برای انجام اقدامات امدادی و بررسیهای بعدی فراهم کردند.
وی ادامه داد: بر اساس این گزارش، پس از بررسی وضعیت سرنشینان، مجروحان این حادثه توسط عوامل اورژانس برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان گلدیس شاهینشهر منتقل شدند. آتشنشانان نیز پس از ایمنسازی کامل محل و انجام اقدامات مورد نیاز، صحنه حادثه را برای بررسیهای بیشتر و ادامه روند قانونی، به عوامل انتظامی و پلیس راهور تحویل دادند.
انتهای خبر/



