تصاویر| شاهینشهر در شب تاسوعا صحنه شور و شعور حسینی شد
دستههای عزاداری در شب تاسوعا با شور و شعور حسینی، خیابانهای شاهینشهر را درنوردیدند، سپس با تجمع در مصلی نمازجمعه با رجزخوانی علیه دشمنان انقلاب، از ولی امر مسلمین جهان حمایت و بر وحدت و بصیرت امت اسلامی تأکید کردند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «شاهین پرس»؛ همزمان با شب تاسوعای حسینی خیابانهای اصلی شاهینشهر مملو از جمعیت عاشقان اباعبدالله(ع) بود که هیئتهای مذهبی عزادار را همراهی می کردند. عزاداران حسینی سپس با تجمع در مصلی نمازجمعه این شهر نوای «یا حسین» و «یا ابالفضل» سر دادند.
مصلی نمازجمعه شاهینشهر در شب تاسوعا صحنه شور و شعور حسینی شد
عزاداران حسینی در این مراسم تصاویر رهبر عظیمالشان انقلاب را در دست گرفته و با شعارهای «لبیک یا حسین» و «لبیک یا خامنهای» از ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله خامنهای (مدظلهالعالی) حمایت کردند و با رجزخوانیهای حماسی، دشمنان اسلام و انقلاب را به چالش کشیدند.