شاهین پرس

حجاب؛ دژ مستحکم در برابر غرب‌زدگی است

کدخبر: 98271
۲۲ تیر ۱۴۰۵ در ساعت ۹:۴۰ قبل از ظهر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «شاهین پرس»؛ به نقل از اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، لیلا سادات ابطحی در جلسه قرارگاه عفاف و حجاب استان اصفهان، با تسلیت شهادت رهبر شهید و تقدیر از حماسه حضور مردم در مراسم تشییع مطهر ایشان در شهرهای اصفهان، قم، تهران و مشهد، اظهار کرد: بر اساس عهد قبلی، جلسات قرارگاه عفاف و حجاب به صورت منظم برگزار می‌شود تا بتوانیم سیاست‌گذاری‌های درستی را در این حوزه اتخاذ کنیم.

​وی با تبیین نگاه و اندیشه‌های مقام معظم رهبری در خصوص مقوله حجاب و عفاف، این دیدگاه‌ها را در چهار رده اصلی دسته‌بندی کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب حجاب را صرفاً یک موضوع شخصی یا پوشش ساده نمی‌دانند، بلکه آن را یک مسئله استراتژیک در صیانت از مرزهای اسلامی و سدی در برابر نفوذ بی‌رویه فرهنگ غرب و ترویج سبک زندگی غیر اسلامی معرفی می‌کنند.

وی ادامه داد: پوشش واقعی باید با حیا و عرفان عجین باشد و حجابی که صرفاً جنبه نمایشی داشته باشد و باعث جلب توجه مفرط شود، فاقد ارزش و اصالت مذهبی است.

ابطحی گفت: لباس ما بیانیه هویت ماست و تقلید از پوشش‌های غربی نوعی تسلیم شدن در برابر بیگانه محسوب می‌شود و حجاب ابزاری قدرتمند برای اعلام استقلال فرهنگی است.

وی اضافه کرد: حجاب یک دستور الهی و نشانه تسلیم در برابر پروردگار است که نباید آن را به یک قرارداد اجتماعی ساده تقلیل داد؛ همچنین صیانت از این ارزش، مسئولیت مشترکی بر عهده خانواده، نهادهای آموزشی و کل جامعه است و هیچ دستگاهی نباید از خود سلب مسئولیت کند.

انتهای خبر/