شاهین پرس

اگر “آرتروز” دارید از خوردن این غذاها بپرهیزید

کدخبر: 9644
۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ در ساعت ۹:۰۰ قبل از ظهر

به گزارش پایگاه خبری شهرستان شاهین شهر و میمه “شاهین نا به نقل از باشگاه خبرنگاران، دکتر مهرداد فدوی فوق تخصص استخوان و مفاصل  گفت: مصرف بیش از حد غذاهایی مانند مرغ، گوشت قرمز، ماهی، میگو و حتی کاکائو می‌تواند منشاء درد‌های آرتروزی باشد.

وی افزود: در افراد مبتلا به التهاب مفاصل ZIP۸ در غشا افراد به طور طبیعی بالاست، این پروتئین وظیفه انتقال زینک به داخل سلول‌ها را بر عهده دارد.
این متخصص ادامه داد: زمانی که مصرف زینک پروتئین ZIP۸ زیاد شود موجب فعال شدن پروتئین دیگری به نام MTF۱ می‌شود، تولید این پروتئین هم سبب آسیب بافتهای غضروفی می‌شود.
فدوی اظهارداشت: کاهش موضعی زینک با جلوگیری از عملکرد پروتئین‌های ذکر شده در بافت عضروف‌ها جهت درمان آرتروز بسیار مؤثر عمل می‌کنند.