در بهار زیاد خاکشیر بخورید
کدخبر: 7827
۸ فروردین ۱۳۹۳ در ساعت ۴:۲۸ بعد از ظهر
به گزارش پایگاه خبری شهرستان شاهین شهر و میمه “شاهین نا”، علی حسینی در گفت وگو با فارس گفت: برای درمان خارش و حساسیت های پوستی که در فصل بهار بیشتر می شود بهتر است الگوی تغذیه اصلاح شود چرا که حتی نوع لباس، غذا، ورزش، میزان خواب و بیداری و همچنین استرس در این موضوع اثر دارد.
وی مصرف جوش شیرین، روغن نارگیل، آب لیمو و نعنای تازه را توصیه کرد و گفت: برای جلوگیری از حساسیت فصلی باید از مصرف غذاهای پرادویه و غذاهای با طبع گرم پرهیز کرد.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف سبزیجات تازه، سبوس گندم، نان سبوس دار، انواع آش، مصرف کاهو و خاکشیر نیز برای کاهش خارش بهاری توصیه می شوند.
حسینی ادامه داد: مصرف نعنای تازه میزان خارش و درد ناشی از آن را کاهش می دهد از طرفی مصرف روغن نارگیل و آب لیمو نیز از التهاب و خارش می کاهد چرا که خاصیت ضد ویروسی و ضد قارچی دارند.
وی استفاده از جوش شیرین را برای رفع خارش پوستی توصیه کرد و گفت: پوشیدن لباس نخی و نرم، قرارگرفتن در محیط با دمای متعادل از ابتلا به حساسیت فصلی جلوگیری می کند.
تمامی حقوق برای پایگاه خبری شاهین پرس محفوظ می باشد.