شاهین پرس

سبد کالا از شنبه توزیع می شود

کدخبر: 5321
۱۰ بهمن ۱۳۹۲ در ساعت ۹:۳۰ قبل از ظهر

103024520

 

به گزارش پایگاه خبری شهرستان شاهین شهر و میمه “شاهین نا”، بهمن عبداللهی در مورد زمان توزیع سبد کالای دولت اظهار داشت: در حال حاضر کالاها در اکثر قریب به اتفاق فروشگاه‌های مورد نظر توزیع شده و منتظر اعلام زمان آغاز توزیع آن هستیم.

 

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های مصرف کارکنان دولت افزود: آن طور که دو ساعت پیش به صورت تلفنی به من اطلاع دادند، از روز شنبه (12 بهمن) توزیع سبد کالای دولت آغاز خواهد شد.

 

وی ادامه داد: البته این خبر به صورت تلفنی از طریق آقای حاجعلی (مدیر اجرایی طرح سبد کالا) به من اعلام شده است.

 

عبداللهی درباره نحوه توزیع سبد کالا گفت: افراد واجد شرایط با کشیدن کارت بانکی که از آن یارانه دریافت می‌کنند، در دستگاه‌های پایانه فروش فروشگاهی، می‌توانند کالای خود را دریافت کنند.

 

وی با بیان اینکه همه اقلام سبد کالا تأمین شده و در فروشگاهها وجود دارد، گفت: در این نوبت برای راحتی دسترسی مردم به تهیه سبد کالا،‌ محدودیتی وجود ندارد و همه واجدان شرایط دریافت سبد اعم از کارکنان دولت و سایر اقشار که از کارکنان دولت نیستند، می‌توانند کالای خود را از تعاونی‌های مصرف کارکنان دولت دریافت و بالعکس کارکنان دولت هم می‌توانند سبد کالای خود را از سایر فروشگاه‌ها نظیر اتکا تهیه کنند.

 

با تصویب دولت قرار است دو سبد کالایی تا پایان سال در ماههای بهمن و اسفند توزیع شود و نیمه اول بهمن‌ماه، زمان توزیع اولین سبد کالای دولت عنوان شده بود.