شاهین پرس

برگزاری بیست و یکمین کنفراس هسته ای ایران در دانشگاه اصفهان/ ۷۰۰ مقاله به دبیرخانه کنفراس ارسال شده است

کدخبر: 27277
۲ اسفند ۱۳۹۳ در ساعت ۳:۱۰ بعد از ظهر

به گزارش پایگاه خبری”شاهین نا” به نقل از صاحب نیوز دکتر محمدرضا عبدی شنبه دوم اسفند ماه در نشست خبری با خبرنگاران پیرامون این مطلب افزود: این کنفراس برای چهارمین بار در اصفهان و با همکاری انجمن هسته ایران و دانشگاه اصفهان برگزار می شود.

وی ادامه داد:  ۷۰۰ مقاله از اساتید و دانشجویان و کارشناسان کل کشور به دبیر خانه کنفراس ارسال شده است.

دبیر اجرایی بیست و یکمین کنفراس هسته ای ایران تصریح کرد: موضوعات مقالات پیرامون رآکتورهای هسته ای، مواد و سوخت هسته ای، شتاب دهنده ها، فیزیک هسته ای، پتو پزشکی، آشکار سازی پلاسما، همجوشی هسته ای و کاربرد پرتوهاست.

عبدی خاطر نشان کرد: حدود ۱۲۰ مقاله مورد قبول واقع شده است و با توجه به داوری های علمی و بررسی های علمی ۵۰ مقاله در کنفراس ارائه می شود.

وی گفت: ۸ متخصص هسته ای از کل کشور داوری مقالات را به عهده دارند.

عبدی با بیان اینکه جایزه شهید دکتر شهریاری به صاحب مقاله برتر تعلق می گیرد، اضافه کرد: در این کنفراس بزرگداشت استاد مرحوم دکتر رحیم کوهی از اساتید برجسته کشور برگزار می شود.

دبیر اجرایی بیست و یکمین کنفراس هسته ای ایران با اشاره به اینکه در این کنفراس چند نشست تخصصی برگزار می شود، اذعان داشت: متخصصین مراکز پیرامون فعالیت رآکتورها سخنرانی می کنند و bmct یکی از نشست های تخصصی این کنفراس خواهد بود.

عبدی بیان کرد: شرکت مادر تخصصی تولید و توسعه انرژی اتمی ایران، پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، شرکت توسعه و ارتقاء ایمنی نیروگاه های اتمی، سازمان پدافند غیر عامل کشور، بسیج اساتید استان اصفهان، شرکت راه اندازی نیروگاه های کشور و برخی دیگر از سازمان ها و نهادها در این کنفراس با ما همکاری دارند.

دبیر اجرایی بیست و یکمین کنفراس هسته ای ایران هدف اصلی این کنفراس را توسعه علم و فناوری هسته ای در دانشگاه ها و برای متخصصین کشور دانست و اذعان داشت: رشد و توسعه علم و فناوری و بومی سازی دانش فنی از اهداف برگزاری این کنفراس است.

عبدی با بیان اینکه این کنفرانس به برگزاری بیست و یکمین سال خود رسیده است، ابراز داشت: در اصفهان این کنفراس چهار بار برگزار شده است.

وی چاپ مقالات در کنفراس های بین المللی را مهمترین دستاوردهای کشوری این کنفراس برشمرد و خاطر نشان کرد: این کنفراس برای دومین بار در دانشگاه اصفهان برگزار می شود و برون داده های آن به صورت مقالات علمی و پژوهشی در اختیار اساتید و دانشجویان قرار می گیرد.

عبدی تصریح کرد: از حدود ۴۰ سال پیش رشته فیزیک هسته ای در دانشگاه اصفهان راه اندازی شده است و از ۷ سال پیش تاکنون گروه مهندسی فیزیک آن را دنبال کرده است. تعداد۲۵ دانشجوی دکتری در این رشته فعال هستند.

منبع:صاحب نیوز