شاهین پرس

مدیر کل جدید صدا و سیمای اصفهان معرفی شد

کدخبر: 25472
۵ بهمن ۱۳۹۳ در ساعت ۱۰:۲۴ قبل از ظهر

به گزارش پایگاه خبری“شاهین نادکتر مسعود احمدی افزادی طی حکمی که از رییس رسانه ملی دریافت کرد به مدت سه سال به عنوان مدیر کل صدا و سیمای استان اصفهان منصوب شد.

شنیده ها حاکی از این است که دکتر احمدی افزادی پیشنهاد حجت الاسلام موسوی مقدم معاون امور مجلس و استان های صدا و سیما برای این پست بوده است.

مسعود احمدی افزادی متولد ۲۱مهرماه ۱۳۴۹ مشهد مقدس است و مدرک کارشناسی خود را در رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی، کارشناسی ارشد را در رشته ادیان وعرفان گرفته و اکنون دارای مدرک دکتری ادیان و عرفان تطبیقی است.

عضویت در انجمن محققان و بنیاد حکمت اسلامی صدرا از دیگر فعالیت های این مدیر رسانه ای است.

احمدی سال های بسیاری در شبکه های مختلف تلویزیونی، رادیویی و خبری سوابق حرفه ای برنامه سازی و رسانه ای دارد و مدیریت شبکه تهران، مدیریت رادیو جوان، مدیرکلی صدا و سیمای مرکز گلستان و مدیرکلی رادیو البرز و شبکه شما  از مهمترین سوابق مدیریتی وی در سازمان صدا و سیما به شمار می آید.

پیش از این سکان هدایت سازمان صدا و سیمای اصفهان بر عهده مهندس کلباسی بود.

منبع: جوان