شاهین پرس

چرا نباید برنج را آبکش کرد؟

کدخبر: 15163
۱۰ مرداد ۱۳۹۳ در ساعت ۱۰:۰۰ قبل از ظهر

 به گزارش پایگاه خبری شهرستان شاهین شهر و میمه “شاهین نابه نقل از فارس: برلیانت بزرگمهر گفت: برنج منبع غنی خانواده ویتامین B است اما بیشتر این ویتامین در سبوس برنج قرار دارد که متاسفانه دور ریخته می‌شود.


این مشاور تغذیه به عادت غذایی ایرانیان اشاره کرد و گفت: بعضی از خانواده‌های ایرانی عادت به آبکش کردن برنج دارند که این عادت موجب می‌شود برنج ویتامین‌های خود را از دست بدهد.

وی تاکید کرد: با آبکش کردن، آن مقدار کمی از ویتامین B که در برنج باقی مانده است، دور ریخته می‌شود.

بزرگمهر توصیه کرد: از آنجا که برنج تنها حاوی ویتامین‌های B است و با آبکش کردن این ویتامین از دست می‌رود، بهتر است این غذا بصورت کته پخته و مصرف شود.