جلوگیری از افت قندخون با مصرف این 2 ماده غذایی در وعده سحر
کدخبر: 13651
۱۰ تیر ۱۳۹۳ در ساعت ۱۰:۰۰ قبل از ظهر
به گزارش پایگاه خبری شهرستان شاهین شهر و میمه “شاهین نا“به نقل از باشگاه خبرنگاران، مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه گفت: مصرف سحری در ماه مبارک رمضان، بهترین راه جلوگیری از افت قند خون است و افرادی که به هر دلیل وعده سحری را حذف میکنند در ساعات اولیه روز دچار کاهش قند خون و در پی آن کاهش عملکردی در فعالیتهای روزانه خود میشوند و از آنجایی که همه ما در ماه رمضان علاوه بر آنجام این فریضه دینی، باید به کار و فعالیتهای روزمره هم بپردازیم، بنابراین مصرف مواد غذایی که در طول روز قند خون ما را تامین کنند بسیار با اهمیت است.
تمامی حقوق برای پایگاه خبری شاهین پرس محفوظ می باشد.