آنچه که از بادمجان نمی دانستید
افرادی که از درد پهلو رنج میبرند، نباید بادمجان بخورند، زیرا دردشان شدیدتر می شود. همچنین از مصرف بادمجان نارس بپرهیزیند زیرا دارای مادهای سمی به نام ” سولاتین “است.
به گزارش پایگاه خبری شهرستان شاهین شهر و میمه “شاهین نا” به نقل از باشگاه خبرنگاران، فریده هدایی کارشناس تغذیه گفت: بادمجان حاوی ویتامین A، فسفر و کلسیم است.
تخم آن برای سرماخوردگی ، زکام و “تنگی نفس” بسیار مفید است. صورت را شفاف میکند و از ابتلا به “بیماریهای پیسی” جلوگیری می کند.
وی تصریح کرد: آب صاف بادمجان پخته و له شده، درصورتی که با روغن زیتون جوشیده شود و روی لک پیسی مرتباً مالیده شود رنگ پوست را به حالت طبیعی برمیگرداند و در رفع سنگهای ادراری موثر است.
هدایی افزود: بادمجانی که درسرکه جوشانده شده باشد برای یخچال مفید است قرار دادن بادمجان پخته و له شده روی زگیل برای چند شب پی درپی و چرب کردن آن با روغن زیتون پس از شست وشو ( صبحها) در از بین بردن زگیل بسیار مؤثر است.