۱۰:۰۰ - دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۳

مراقب باشید فراموش نکنید؛

بهترین‌راهکارها‌برای فرار از‌فراموشی

فراموشی، کم‌حواسی، کمبود حافظه و آلزایمر همه از مشکلاتی است که شما در دهه‌های پایانی زندگی خود ممکن است با آن مواجه شوید، اما روش‌هایی وجود دارد که شما را تا حدی از این مشکلات دور می‌کند یا آن را به تعویق می‌اندازد.

به گزارش پایگاه خبری شهرستان شاهین شهر و میمه “شاهین نابه نقل از باشگاه خبرنگاران جوان گر از همین امروز تصمیم بگیرید تغذیه سالمی داشته باشید و مصرف مرتب انواع میوه، سبزی و ماهی را در برنامه غذایی خود بگنجانید، یک قدم به ایمنی نزدیک شده‌اید.


راه دیگر این است که بخوانید و بنویسید و از ذهن خود کار بکشید و بگذارید که سلول‌های خاکستری کمی کار کنند و عرق بریزند.

ورزش و حفظ خونسردی و آرامش در کنار راهکارهای پیشین قدم‌های دیگری به سوی سلامت ذهنی است و البته باید مواظب باشید که سرتان هم به جایی نخورد.

استفاده روزانه چهار تا پنج فنجان میوه و سبزیجات پهن‌برگ مثل کلم بروکلی، اسفناج و کاهو بسیار مفید است. پرهیز از مصرف زیاد گوشت، قهوه، الکل و سیگار که به تخلیه ذخایر انواع ویتامین منجر می‌شود، برای جلوگیری از تحلیل رفتن قوای ذهنی و آلزایمر بسیار مفید است؛ بدون میزان کافی ویتامین‌های B6 و B12 و فولات، آلزایمر، زوال عقل، پارکینسون، افسردگی، سکته مغزی و دیگر بیماری‌های مغزی شایع در دوران سالمندی تا رسیدن به ما فاصله زیادی ندارند.

می توانید از امروز به عنوان سرگرمی زبان دیگری بیاموزید.

افرادی که در زندگی روزمره به دو زبان مختلف صحبت می‌کنند، توان مغزی بیشتری پیدا می‌کنند و ذهن آنها قوی‌تر می‌شود.

حل کردن جدول، بازی شطرنج و کامل کردن پازل و حل مساله و بازی‌های فکری و آموختن چیزهای جدید نیز ذهن شما را فعال نگه می‌دارد.

کم‌آبی، مهم‌ترین عامل​ از دست دادن حافظه است. پس به مقدار کافی مایعات بنوشید.

ضمنا پزشک شما باید از تمام​ داروهای تجویزی و غیرتجویزی که مصرف می‌کنید، آگاه باشد. زیرا ترکیب بعضی از داروها باعث گیجی، فراموشی یا آسیب بلندمدت به حافظه می​شود.

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.