آیتالله رئیسی:
ورود آستان قدس به عرصه اشتغالزایی/ سمت و سوی فعالیت اقتصادی ما باید گرهگشایی باشد
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه سمت و سوی فعالیت اقتصادی ما باید گرهگشایی باشد، گفت: یکی از نکاتی که همواره ما را رنج داده تقاضای اشتغال از آستان قدس است و درصدد هستیم ۱۰۰۰ شغل از طریق لایروبی قنات ایجاد کنیم.
به گزارش شاهین پرس، آیتالله سیدابراهیم رئیسی عصر امروز در سخنرانی پیش از فرمایشات نوروزی مقام معظم رهبری در حرم مطهر امام رضا(ع) اظهار داشت: تقارن سال نو با ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) را به فال نیک میگیریم و خداوند متعال انشاالله برکات را بر نظام ما نازل فرماید.
تولیت آستان قدس رضوی با عرض خیر مقدم به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی تصریح کرد: به عنوان خادم آستان قدس رضوی به محضر مبارک جان جانان و نور چشم امت اسلامی و ملجاء همه مستضعفان عالم، مقام معظم رهبری؛ امام خامنهای خیرمقدم عرض میکنم.
آیتالله رئیسی گفت: در همین روزهای آغازین سال گذشته بود که پس از رحلت عالم وارسته و خدمتگزار صادق، تولیت فقید آستان قدس رضوی، آیتالله واعظ طبسی ماموریت خدمت در این آستان نورانی به حقیر محول شد، حکم مقام معظم رهبری صادر و ما این حکم را به عنوان منشور 7 گانه و سند اساسی در دستور کار قرار دادیم و براساس این سند تمامی ماموریتهای آستان قدس رضوی باید تنظیم میشد.
وی افزود: کار در سال گذشته در همین روزها با عناین حضرت حق آغاز شد، از محوریترین نکات درباره ماموریت آستان قدس رضوی که در این پیام به آن اشاره شده “ماموریت فرهنگی” است. در پرتو نورانیت حضرت رضا)(ع) باید معارف الهی، قرآنی و فرهنگی و سیره رضوی نشر پیدا کند.
تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد: اگر عالم با امام رضا(ع) آشنا شود درِ خانه غیر امام رضا(ع) را نخواهد زد، تمام هدف این بود که این مهم تحقق یابد و سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی در این راستا تشکیل شد و موسسات بسیار دیگری نیز در جهت این ماموریت مهم مامور شدند و مجموعه رسانهای نیز در این راستا به کار گرفته شد و رادیو زیارت و تلویزیون ماهوارهای راهاندازی شد.
آیت الله رئیسی با اشاره به استفاده از ظرفیت این آستان برای معرفت افزایی زائران بیان کرد: تشکیل اردوگاههای فرهنگی با استفاده از امکانات آستان قدس و اعزام مبلغان نیز در دستور کار قرار گرفت. این بخش همواره مورد تاکید دلسوزان بوده و در مسیر تکامل قرار دارد و گامها در سال جاری تکمیل میشود. بخش دوم تبدیل مشهد با استفاده از ظرفیت حوزه و دانشگاه به “مرجعیت علمی ایران اسلامی و جهان اسلام” است.
وی تصریح کرد: گامهایی در این راستا برداشته شده و امیدواریم این اقدامات در راستای متخصص پروری باشد تا انسانهایی عالم و انقلابی و چهرههای اثرگذار در جهان اسلام تربیت شوند، در بخش مربوط به زائر و زائرمحوری نیز کارهای صورت گرفت، زائر را فقط در حرم مطهر زائر نمیدانیم، از مبدا تا مبدا “زائر” است.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: امسال کار زائر اولیها آغاز شد و 300 هزار زائر اولی به این زیارت مشرف شدند و انشاءالله این برنامه با همکاری بسیج و کمیته امداد ادامه دارد تا کسی به واسطه فقدان مالی از این فیض محروم نشود و با خیالی آسان و با امکاناتی که فراهم شده است، زائران به این فیض نائل شوند.
آیتالله رئیسی گفت: نکته بعد موضوع مورد تاکید چندباره مقام معظم رهبری است که نسبت به محرومان توجه شود؛ مسئله توجه به محرومان موضوع بسیار مهمی است که دغدغه همیشگی ایشان بوده و بارها به مدیران و مسئولان تذکر دادند. ما نیز مخاطب این پیام هستیم، تاسیس معاونت امداد و توجه به محرومان در دیگر استانها اقداماتی در این راستا بوده که البته مقدماتی است و نیازمند آن است که آنچه ایشان امسال به عنوان شعار سال بیان فرمودند، تحقق یابد.
وی گفت: یکی از نکاتی که همواره ما را رنج داده تقاضای اشتغال از آستان قدس رضوی است و درصدد هستیم 1000 شغل از طریق لایروبی قنات ایجاد کنیم و با کشاورزی گلخانهای و دامپروری نیز این ظرفیت را افزایش میدهیم. امیدواریم که در این بعد و توجه به محرومان و نیازمندان بتوانیم گامهایی برداریم که مورد رضای حضرت رضا(ع) باشد و گرهای از کار مستضعفان گشوده کند.
آیتالله رئیسی بیان کرد: کارهای اقتصادی آستان قدس باید سمت و سوی فعالیتهای ما را داشته باشد و بهدنبال تقویت بخشهایی در اقتصاد هستیم که بتواند مشکل زندگی مردم را برای مثال در حوزه دارویی برطرف کنیم، سمت و سوی فعالیت اقتصادی ما باید گرهگشایی باشد و در این جهت، تولید و اشتغال را ما برنامهریزی داشتهایم و امیدواریم در سال جاری بهویژه با نسخه اصلی که “اقتصاد مقاومتی” است تطبیق دهیم. بیش از 180 اقدام برای نخستین بار در آستان قدس در حوزه مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و زائر و زیارت برداشته شده که نیاز به گزارش مفصل دارد.
انتهای پیام/