ذخیره 20 هزار تنی مرغ در استان اصفهان
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از ذخیره 20 هزار تنی مرغ در استان اصفهان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری“شاهین نا” علی اکبر نجفی اظهار کرد: ذخایر مرغ شرکت پشتیبانی امور دام استان اصفهان در سالهای اخیر بیسابقه است.
وی با بیان اینکه ما هیچ نگرانی درباره تامین مرغ مردم در عید نوروز نداریم، افزود: ما در استان همواره 35 درصد مازاد تولید مرغ داریم که به خارج از استان صادر میشود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان همچنین از فروش مرغ منجمد پنج هزار و 700 تومانی در شرکتهای تعاونی سراسر استان اصفهان و فروشگاههای زنجیرهای خبر داد.
وی با اشاره به افزایش قیمت مرغ گرم در اصفهان گفت: قیمت مرغ به سمت منطقی شدن پیش میرود. قیمت فروش مرغ گرم پیش از این زیر قیمت هزینه تمام شده بود که ضرر مرغدار را به دنبال داشت.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان وضعیت کنونی مرغداران استان اصفهان را نسبت به گذشته بهتر ارزیابی کرد.
وی از تلاش برای ارتقا کیفیت تولید مرغ استان اصفهان خبر داد و ادامه داد: برای صادرات مرغ به کشورهای همجوار نیازمند تغییر در کیفیت و وزن مرغ موجود هستیم.
استان اصفهان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان گوشت مرغ کشور محسوب میشود.
انتهای پیام
منبع:فارس