جوجه را کباب نکنید
کدخبر: 15080
۸ مرداد ۱۳۹۳ در ساعت ۹:۰۰ قبل از ظهر
به گزارش پایگاه خبری شهرستان شاهین شهر و میمه “شاهین نا“دکتر سید حسینی، متخصص تغذیه، گفت: در هنگام کباب کردن انواع گوشت که معمولا به صورت کباب کوبیده و یا جوجهکباب است، روغن از این مواد بر روی آتش میچکد و دود میکند و میسوزد که این دود بالا می آید و روی خود گوشت قرار میگیرد، که این نوع طبخ، شرایط بهداشتی و سلامتی مناسبی ندارد.
تمامی حقوق برای پایگاه خبری شاهین پرس محفوظ می باشد.