شاهین پرس

جوجه را کباب نکنید

کدخبر: 15080
۸ مرداد ۱۳۹۳ در ساعت ۹:۰۰ قبل از ظهر

 به گزارش پایگاه خبری شهرستان شاهین شهر و میمه “شاهین نادکتر سید حسینی، متخصص تغذیه، گفت: در هنگام کباب کردن انواع گوشت که معمولا به صورت کباب کوبیده و یا جوجه‌کباب است، روغن از این مواد بر روی آتش می‌چکد و دود می‌کند و می‌سوزد که این دود بالا می آید و روی خود گوشت قرار می‌گیرد، که این نوع طبخ، شرایط بهداشتی و سلامتی مناسبی ندارد.

این متخصص تغذیه‌ ادامه داد: از تجزیه روغن، اکسیدانها و رادیکالهای آزاد، ایجاد می‌شود که خاصیت سرطانزایی داشته و بنابراین غذایی را که برای حفظ سلامتی مصرف می‌کنیم، تبدیل به یک ماده مضر برای بدن می‌شود و بهتر است روشهای طبخ دیگری برای مصرف انواع گوشت انتخاب شود.
دکتر حسینی بیان کرد: در شرایطی که حرارت از بالا باشد بطوریکه روغن گوشت بر روی آتش نریزد، شرایط مناسبی برای طبخ انواع گوشت است.